banner113

Yücel ve Azakoğlu, İçişleri Bakanını ziyaret etti

banner106

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Alanya heyetini ağırladı.

Yücel ve Azakoğlu, İçişleri Bakanını ziyaret etti
18 Ekim 2016 Salı 17:09

banner108
banner238

Geçmiş dönemde Demokrat Parti Genel Başkanlığını yapan ve şuandaki Ak Parti hükümetinde İçişleri Bakanlığını yürüten Süleyman Soylu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demokrat Parti eski MYK üyesi Şevki Azakoğlu, Payallar eski Belediye Başkanı ve meclis üyesi Abdullah Öztürk ve DP eski ilçe Başkanı Yaşar Uysal'ı ağırladı. 
SOYLU'DAN ALANYA YA MESAJ
Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren görüşmede ülke gündemindeki konuları görüştüler. Bakan Soylu'dan Alanyadaki Soylu, Azakoğlu aracılığıyla Alanyadaki dostlarına selam göndererek "Alanya benim için ayrı bir önem taşıyor. Alanyayı ve Alanyadaki dostlarımı çok seviyorum. Bu yoğun programım nedeniyle Alanya'ya gelemedim. Ülkemizin içinde bu sıkıntılı durumu en kısa zamanda atlacağımıza inanıyorum. Daha sonra Alanya'ya ilk ziyaret edeceğim yerlerden birisi olacaktır" dedi.
AZAKOĞLU: GURUR DUYUYORUZ
Şevki Azakoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek "Sayın bakanımla geçmiş dönemde birlikte çalıştık. Kendisi son derece vatansever, dinamik ve cesur bir politikacıdır. Bulunduğu görevi başarıyla yapıyor ve yapmaya da devam edecektir. Kendisine inanıyor ve güveniyoruz. Başarıların devamını diliyoruz. Allah yolunu açık etsin diliyoruz" 
 

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.