Alanya Belediyesi ve Flick Organizasyonu tarafından  ilk kez düzenlenen uluslararası Beach Soccer Cup 2018 Plaj Futbolu heyecanı başladı. Turnuvayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve tüm sporseverler izledi.

 Alanya Galip Dere Plajı’nda gerçekleştirilen turnuvada ilk karşılaşma Lokomotiv BSC takımı ile Sportıng Clube de Portugal takımı arasında oldu. Maç 6-3 Lokomotiv BSC takımının galibiyeti ile sona erdi. Lokomotiv BSC takımının gollerini; 11 numaralı formasıyla Fedorov, 15 numaralı formasıyla Krutikov, 5 numaralı formasıyla Nikonorov (2), 18 numaralı formasıyla Safronov, 2 numaralı formasıyla Mamadiev kaydetti. Sportıng Clube de Portugal takımında ise 2 numaralı forması ile Coimbra, 11 numaralı forması ile Ricardinho ve 5 numaralı formasıyla Nelito attı.

 Günün ikinci karşılaşması ise Levante Ud ile Alanya Belediyespor takımı arasında oldu.  Levante Ud 10-4 lük bir üstünlükle maçı kazanan takım oldu. Levante Ud takımının gollerini; 6 numaralı formasıyla Edu Suarez (4) , 11 numaralı formasıyla Miralles (2), 20 numaralı formasıyla Ezequiel, 13 numaralı formasıyla Eliott, 23 numaralı formasıyla Adri Frutos (2) kaydetti. Alanya Belediyespor takımının gollerini; 7 numaralı forması ile Cem Keskin (2), 10 numaralı formasıyla Adil Müftüoğlu ve 9 numaralı formasıyla Kerem Sinç attı.
Futbol heyecanı yarın kaldığı yerden devam edecek. Saat 15.15 de Lokomotiv BSC takımı ile Levante Ud takımı ile karşılaşacak. Saat 16.45 de Alanya Belediyespor ile Sportıng Clube de Portugal takımı karşılaşacak.