banner113

Alanyaspor, benim ailem gibi

banner106

Orta saha oyuncusu Emre Akbaba, antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Alanyaspor, benim ailem gibi
20 Nisan 2017 Perşembe 12:59

banner108
banner238

Yeni kurulan bir takım oldukları için çok kolay maçlar verdikleri aktaran Akbaba, bazen uyum sorunundan, bazen de farklı nedenlerden dolayı olduğunu söyledi. Akbaba, "Ama şimdi toparladık. Son üç haftadır galip geliyoruz. Şu an takım olarak durumumuz iyi. Oynarken zevk alıyoruz ve izleyenlere de zevk verdiğimizi düşünüyorum. Son 7 hafta için alabildiğimiz kadar puan alıp üst sıralarda bitirmeye çalışacağız" dedi
Vagner Love'un sakatlığını da hatırlatan Emre Akbaba, "Tabii ki Vagner Love bizim için çok önemli bir oyuncu. Şu an 15 golü var ve krallık yarışında da var. Fakat sonuçta biz takım olarak çok pozisyona giren bir takımız. Sanırım Vagner yerine Junior Fernandes oynayacak. Onu da pozisyonlara sokup gol attırmaya çalışacağız" diye konuştu.
"Her Türk futbolcu gibi benim de hedeflerim var"
'Sezon sonunda iyi bir teklif gelirse gitmeyi düşünüyor musun' ve 'Taraftarlar seni milli takımda görmek istiyor görüşleriniz nedir' sorularına da yanıt veren Akbaba, "Bu sadece benim vereceğim karar değil. Yönetimle oturur konuşuruz. Gitmem gerekirse giderim, kalmam gerekirse kalırım. Bu sezon sonunda bacağımız konu. Her Türk futbolcu gibi benim de böyle bir hedefim var. Bunun için çalışıyorum. İnşallah ileride olur" şeklinde konuştu.
"Alanyaspor benim ailem gibi"
Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor'daki kariyerini de değerlendiren Akbaba şöyle konuştu: "Geçen sene Antalyaspor'da 3. haftada bir sakatlık geçirdim ve takımdan 1.5 ay ayrı kaldım. O beni biraz geriye götürmüş olabilir. Sonra devre arası da ayrıldım buraya gelmek için. Bu sene sezon başından itibaren devamlı oynamaya başladığım için ivme yakaladım. Alanyaspor benim ailem gibi. Burada iki şampiyonluk ve bir play-off yaşadım, inanılmaz şeyler yaşadım. Bu sene de kümede kalmayı garantiledik diyebiliriz. Sonuçta Alanyaspor ile güzel bir geçmişim var. O yüzden Alanya benim için aile gibi" ifadelerine yer verdi.

 

banner109

Etiketler; #emre akbaba
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.