5-1'LİK DENİZLİSPOR GALİBİYETİ BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLMADI
Kupa maçları araya girince futbolcular çok izin yapamıyor. İzin günlerimizde ailemizle vakit geçiriyoruz. Denizlispor maçını geride bıraktık. Futbolcular olarak Denizlispor maçının önemini biliyorduk. 5 gollü galibiyet kolay olmuyor böyle maçlarda ama takımımızda motivasyon vardı. Herkes bulunduğu konumun farkında. Biz iyi bir takımız. Alanyaspor’un oturmuş bir kadrosu var. 5 gollü galibiyet almamız benim için sürpriz olmadı.
CEYHUN'A MAÇIN ADAMI OLACAĞINI SÖYLEDİM, SÖZÜNÜ TUTTU
Maç öncesi yapılan toplantılarda takımımızın motivasyonu ortada. Ceyhun’un çıkardığı top kırılma anıydı. Otobüste Ceyhun Gülselam ile konuştuk. “Bu maçın adamı olabilirsin. Ağırlığını takıma koymalısın” demiştim. Ceyhun her zamanki gibi sözünde durdu. Çok iyi bir performans sergiledi. Takımımız doğru yolda.
ALANYASPOR GEÇİCİ DEĞİL, KALICI
Uzun yıllardır Alanyaspor’dayım. Oynasam da oynamasam da kulübün bir parçası. Önemli olan takımın kazanmasıdır. Ne kadar iyi olursak çıtayı yükseltebiliriz. Alanyaspor geçici değil, kalıcıdır. Süper Lig’de daha iyi yerlerde olmak için mücadele edeceğiz. Önümüzdeki Konyaspor maçına da her zamanki ciddiyetle çıkacağız.
BÜYÜK CAMİALARI GEÇMEMİZ İÇİN ÇOM ÇALIŞMALIYIZ
Kolay bir ligde değiliz. Büyük camialar var. Onları geçebilmek için çok çalışmamız lazım. Hocamız çok iyi diyalog halinde futbolcularla. Taraftarlarımız da bize gereken desteği veriyor. Maç 0-0 bitse bile desteğini esirgemiyor. Deplasmanlarda da kendilerine ayrılan yerleri dolduruyor. Taraftarlarımızdan, şehrimizden çok memnunuz. Taraftarlarımız inancını yitirmiyor. Kötü gitsek de destek oluyor. Bu çok sevindirici.
SALİH ÇOK YETENEKLİ, BİR TIK DAHA FAZLA ÇALIŞMASI LAZIM
Ozan Tufan çok yetenekli. Kalitesini de gösteriyor. Salih Uçan da aynı şekilde. Salih’in bir tık daha fazla çalışması lazım. Merih ile ilgili daha önce konuşmuştuk. Kısa sürede hayallerimizin üzerinde yere çıktı. Salih’in de çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. İlerisi için hedefleri varsa daha iyi yerlere gidebilir.
RESİMALYTI