banner113

Alanyaspor-konyaspor maçının tüm detayları...

banner106

Atiker Konyaspor, yaralı Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 4-2 mağlup etti. 

Alanyaspor-konyaspor maçının tüm detayları...
06 Mayıs 2019 Pazartesi 23:03

banner108
banner238

Karşılaşmanın ilk düdüğünden önce Konyasporlu futbolcular, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Josef Sural'ı andı. Oyuncular, Sergen Yalçın'a başsağlığı diledi ve Alanyasporlu futbolcularla birlikte tribünleri selamladı.

Alanyaspor 9. dakikada gole çok yaklaştı: Villafanez'in pasında ceza sahasına sarkan Cisse, tek dokunuşla topu ağlarla buuşturmak istedi ama meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.

GOL VAR'A TAKILDI!

Konyaspor 16. dakikada 1-0 öne geçti: Johnson, Villafanez'e yaptığı baskıyla topu kazandı ve Fofona'ya bıraktı. Fofana'nın pasında savunmanın arkasına sarkan Ömer Ali kaleciden sıyrıldıktan sonra dar açıdan topu ağlarla buluşturdu. Ömer Ali, golünün ardından sevinmedi. VAR'dan gelen tavsiyeyle pozisyonu inceleyen Alper Ulusoy, Jonsson'un Villafanez'e faul yaptığını tespit etti ve gol iptal edildi.

PAPISS CISSE ATTI ÖNE GEÇİRDİ

Mücadeleki ilk gol 29. dakikada geldi: Köşe vuruşunda ön direğe gelen topu Djalma mükemmel bir topuk pasıyla arka direğe bıraktı. Arka direkte bomboş kalan Cisse, tek vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

JEVTOVIC ATTI, KONYASPOR BERABERLİĞİ YAKALADI

39. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Jevtovic, yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu. Havada dönen top kaleci Haydar'ı yanılttı ve tüm çabalarına rağmen top ağlarla buluştu.

KONYA ÖNE GEÇTİ!

Mücadelede 41. dakika oynanırken Milosevic'in müthiş ara pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Jonsson, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Konyaspor, 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçti.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında başka gol olmadı.

İkinci yarı adeta golle başladı! Sağ kanattan çizgiye inen Ceyhun, penaltı noktasına yerden ortaladı. Rakibinden sıyrılan Cisse, düzgün bir vuruşla hem kendisinin hem de takımının 2. golüne imza attı.

Alanyaspor 54. dakikada gole çok yaklaştı: Çok şık bir çalımla rakibinden sıyrılan Efecan, düzgün bir plaseyle topu ağlarla buluşturmak istedi ama Serkan parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

SON ANDA SERKAN

Karşılaşmanın 68. dakikasında Alanyaspor gole çok yaklaştı! Efecan'ın yerden yaptığı ortayı Cisse yakın mesafeden golle buluşturmak istedi ama kaleci Serkan izin vermedi.

KONYASPOR BİR KEZ DAHA ÖNDE

71. dakika oynanırken Konyaspor bir kez daha öne geçti: Yatabare'nin ara pasında ceza sahasına giren Ömer Ali ayakta kalmayı başardı ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Konyaspor, 3-2 öne geçti.

CISSE DİREĞE TAKILDI!

Karşılaşmada dakikalar 78'i gösterdiğinde Alanyaspor gole çok yaklaştı: Sol kanattan yapılan ortaya arka direkte iyi yükselen Cisse, direğe takıldı.

Alanyaspor'un kullandığı köşe vuruşu sırasında ceza sahası içinde oluşan karambol, Alanyasporlu futbolcuların penaltı itirazlarına sebep oldu. Alper Ulusoy, pozisyon esnasında Volkan Fındıklı'ya faul yapıldığını tespit etti ve penaltı olmadığını işaret etti.

KONYASPOR FARKI 2'YE ÇIKARDI

Mücadelede 90+1. dakika oynanırken Yatabare'nin başlattığı hızlı hücumda Konyaspor rakibini 3'e 1 yakaladı. Ömer Ali Şahiner'in pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Hurtado topu ağlarla buluşturdu.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Konyaspor, deplasmanda Alanyaspor'u 4-2 mağlup etti. Alanyaspor haftayı 42 puanla kaparken Konyaspor puanını 41'e yükseltti ve ligde 4 maç aradan sonra 3 puanı hatırladı

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.