banner113

ALANYASPOR, ÜMİT SERCAN ANADOLU LİSESİNDEYDİ

banner106

‘Alanyasporum Okulumda’ projesi kapsamında Furkan Bayır, Richard Coelho ve Nuno Lima Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

ALANYASPOR, ÜMİT SERCAN ANADOLU LİSESİNDEYDİ
29 Mart 2024 Cuma 15:41

banner108
banner238


Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi öğrencileri, Başkanımız Hasan Çavuşoğlu’nu ve futbolcuları coşkuyla karşılayarak yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Sevimlier’in açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye davet edilen proje yürütücüsü Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, iyi günde olduğu gibi kötü günde de Corendon Alanyaspor'un yanında olmaya devam edeceklerini belirterek projenin amacına ilişkin konuşmalar yaptı. Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ise projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Çavuşoğlu, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi İbrahim Sevimlier’e formamızı takdim etti. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile öğrenciler de Çavuşoğlu ve futbolcular çiçek verdi. Futbolcularımız, öğrencilerin forma, atkı ve diğer ürünlerini imzalayarak fotoğraf çektirdiler.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.