banner113

Ankara'dan Alanya gençliğine müjdeli haber

banner106

Alanya Belediyespor Müdürü Levent Uğur, Milli Egemenlik stadyumunun mevcut haliyle kalmasını sağlayarak başarılı çalışmalarına bir yenisini ekledi.

Ankara'dan Alanya gençliğine müjdeli haber
15 Aralık 2017 Cuma 11:21

banner108
banner238

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü 2018 yılı yatırım faaliyetleri kapsamında stadyumunun çim hokey sahasına çevrilmesi vardı. Yapılan girişimleri sonucu Egemenlik stadı normal haliyle devam edecek.  
ÇAVUŞOĞLU'NA TEŞEKKÜR
Sonuç olarak Alanya Milli Egemenlik Stadyumu mevcut haliyle kalacak ve gençliğin her türlü organizasyonuna açık olacak. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Uğur "Alanya’ya mâl olmuş, Alanya ile özdeşleşmiş değerlerin her zaman yanında olan, içinde Alanya ismi ve konusu geçen her türlü yatırım ve faaliyette desteklerini esirgemeyen Dış İşleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, her zaman yanımızda olan Spor ve Sporcu dostu Alanya Belediye Başkanı’mız Sayın Adem Murat Yücel’e, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın İbrahim Özekinci'ye, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Burhanettin Hacıcaferoğlu’na ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak’a şahsım ve Alanya Spor kamuoyu adına şükranlarımı sunarım

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.