Bu haftasonu başlayacak olan Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon Beşiktaş, ligin yeni ekibi Alanyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz günlerde kulüpten yapılan resmi açıklamada bilet fiyatlarını açıklamıştı. Alanyaspor maçının bilet fiyatları
Bilet Fiyatları
1.     Kategori : 345TL
2.     Kategori : 275TL
3.     Kategori : 195TL
4.     Kategori : 170TL
5.     Kategori : 150TL
6.     Kategori : 135TL
7.     Kategori : 90TL
8.     Kategori : 80TL
9.     Kategori Rakip : 80TL
10.   VIP : 700TL
11.  1903 A-E BLOK : 700TL
12.  1903 B - D BLOK : 750TL
13.  1903 C BLOK : 800TL
Bugün saat 14.00'te satışa çıkan Beşiktaş-Alanyaspor maçının biletlerine Siyah-Beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Biletlere hücum eden Beşiktaş taraftarı, kısa süre içinde biletlerin çoğunu tüketti. Beşiktaş'ın yeni mabedi Vodafone Arena 41 bin 903 kişilik kapasiteye sahip. cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Alanyaspor maçının kapalı gişe olması bekleniyor. 

Bu arada Beşiktaş Kulübü, siyah beyazlı taraftarların kombinelerini devredebilmesi hakkında açıklama yaptı.
İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama:
Vodafone Arena'dan kombinesi olup, maça gidemeyecek taraftarlarımız, gidemeyecekleri her maç için kombinelerini kendileri devretme hakkına sahiptirler. Kulübümüzden daha önce yaptığımız açıklamada olduğu gibi, sadece 'cezası nedeniyle' maça gidemeyecek taraftarlarımızın gidemeyecekleri her maç için kombineleri kulübümüz tarafından satışa çıkartılacaktır. Uygulamaya ligin ikinci haftası itibariyle başlanacak olup, cezası nedeniyle maça gidemeyecek taraftarımıza sadece Alanyaspor maçı özelinde kombinelerini kendileri devretme hakkı tanınacaktır. Kendileri kombinelerini devreden taraftarlarımız, devrettikleri kombineden doğacak her tür cezai yaptırımdan, devir ettikleri kişilerle beraber sorumlu olacak ve sonrasındaki karşılaşmalar için kombine devir hakkını kaybedeceklerdir.
Saygılarımızla,

Beşiktaş JK