Alanyaspor'un tecrübeli oyuncusu Efecan Karaca, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Deneyimli kanat oyuncusu, yeni sezona dair düşüncelerini, yeni teknik direktörü Erol Bulut hakkındaki düşüncelerini ve Milli Takım'a davet edilme sürecini dile getirdi.

Efecan Karacan'ın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Sergen Yalçın teşekkür 

Geçtiğimiz sezon Mesut Hoca ile lige başladık, sonrasında Sergen Hoca geldi, sonrasında çok iyi bir çıkış yakaladık. Avrupa Kupası'na da gidebilirdik fakat son haftalarda talihsiz bir olay yaşadık. Josef kardeşimi kaybettik. Geçen sezon benim adıma çok güzel geçti. Sergen Hocama çok teşekkür ederim. Malatyaspor'da da hocama başarılar dilerim. Ozan Tufan da çıkış yakaladı. Benim dışımda da takımım da iyi bir performans sergiledi. Önemli olan bu sezon aynı başarıyı yakalamak. Sergen Hoca ile hücum oyuncuları ön plana çıkıyor.

'Hedefimiz üst sıralar'

Erol Hoca ile Kartal'da çalışma imkanı bulmuştum. Erol Hoca'nın da bir sistemi var. Onun sistemine ayak uydurmaya çalışacağız. Erol Hoca da başarılı bir hoca. Malatyaspor'u geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'ne taşıdı. Hedefimiz bu sezon üst sıralarda olmak.

'Milli Takım'ın davetini televizyondan öğrendim'

İyi ki Alanyaspor'a transfer olmuşum. 7. yılda güzel başarılara imza attım. Sergen Yalçın beni yanına çağırdı ve 'Milli Takıma çağrılabilirsin' dedi. Milli Takım'ın davetini televizyondan öğrendim. Sonrasında eşimi aradım. O anda duygusal bir an yaşadım. Hayatımdaki değişilmez anlardan birisi diyebilirim. Şenol Hoca kendini kanıtlamış bir hoca. Şenol Hoca ile çalışmak büyük bir ayrıcalık. Ben de elimden geleni yapacağım ve çok çalışacağım. Yeni yapılanlamada Emre ve Burak Abilerin katkısı harika. Üst düzey bir takımız. Bunu Fransa maçında da gösterdik. İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda da oluruz. Emre Abi ve Burak Abi inanılmaz karakter. İkisine de çok teşekkür ederim. Bana Milli Takım'da destekleri çok oldu. Milli Takım'da eski ruh oluştu.

Merih Demiral sözleri

Merih kalbi çok güzel bir insan. Kalbinin güzelliği işine de yansıyor. Merih'in Juventus'ta da başarılı olacağını düşünüyorum. Sahada beni en çok zorlayan isim Nagatomo. Golcü olarak Burak Yılmaz ve Cisse'yi çok beğeniyorum. Cisse'nin performansı bizi çok etkiledi. Alanyaspor'da çok mutluyum. Alanya benim evim.