banner113

Erol Bulut: Bu sonuç kimseyi yanıltmasın

banner106

Alanyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut, maçın ardından yaptığı açıklamada istedikleri futbolu sergileyemediklerini ancak galip gelmeyi başardıklarını söyledi.

Erol Bulut: Bu sonuç kimseyi yanıltmasın
09 Temmuz 2020 Perşembe 08:37

banner108
banner238
Süper Lig’in 31. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Galatasaray’ı 4-1 mağlup etti. Maçın ardından beIN Sports mikrofonlarına konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, alınan skorun yanıltıcı olduğunu, istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
Bugün alınan sonucun seyircileri yanıtlamaması gerektiğini belirten Erol Bulut “Dört gol attığımız için mutluyuz. Ama iyi oynamadık. Biz bu oyunu oynamıyoruz. Biraz fazla yaslanarak Galatasaray’ı bekledik. Galatasaray iyi top yaptı. Ancak yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Şans biraz daha bizden yanaydı. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Galatasaray’a 4 gol atmak kolay değil. Ama dört gollü galibiyet kimseyi yanıltmasın. Oynamak istediğimiz oyun bu değil” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı sınırlaması hakkında düşünceleri sorulan Erol Bulut “Yabancı kuralı ile ilgili konuşmaya başlarsam program baya uzar. Yorum yapmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.
FATİH TERİM
Süper Lig'de Alanyaspor'a 4-1 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Ben kenardan izlerken zevk aldım. Skordan değil ama oyundan zevk aldım. Oyuna hakimsiniz, kontrol sizde, gol pozisyonu buluyorsunuz. 43'te taçtan gol yiyorsunuz. Daha da enteresanı, 1-1 yapacakken dönüp 2-0 oluyor. Futbolda her şey var doğru ama o topu da kaleye sokacaksın. Oyun yüzdeleri ne bilmiyorum ama dışarıdan biri görse, oyunun 4-1 olduğunu öğrense hayret eder. Galatasaray'da oynayanlar taçtan gol yememeyi bilmeli.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.