banner113

Erol Bulut'tan bir ilk

banner106

Alanyaspor'un genç teknik direktörü Erol Bulut, 1 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi genç oyunculara 4 günlük antrenman programı uygulayarak bir ilke imza attı.

Erol Bulut'tan bir ilk
28 Haziran 2019 Cuma 17:21

banner108
banner238

Alanyaspor'un yeni teknik direktörü Erol Bulut, bir yandan yeni sezon öncesi eksik mevkilere en iyi oyuncuları monte etmek için transfer çalışmalarına destek verirken, bir yandan da hazırlık kampı kadrosuna dahil edilecek genç oyuncuları bizzat izleyerek fazla mesai yapıyor. Takımın toplanma tarihi 1 Temmuz olmasına rağmen 27 Temmuz'da genç oyuncuları toplayarak erken mesaiye başlayan genç teknik direktör, altyapıdan yetişen gençlere verdiği önemi ortaya koydu. Alanyaspor'da ilk kez bir teknik direktör, kendi ekibi ve altyapı antrenörleriyle birlikte geniş çaplı bir antrenman programı yaparak, gençlere kamp kadrosunda yer alabilmeleri için şans verdi. 

MASRAFLARI EV SAHİBİ KULÜP KARŞILAYACAK

Alanyaspor, 11 Temmuz'a kadar çalışmalarını tesislerinde sürdürecek. 11 Temmuz'da ise takım Almanya'ya gidecek ve 12 Temmuz'da Chemnitzer ile hazırlık maçında karşılaşacak. Temsilcimizin ulaşım ve konaklama gibi tüm masrafları ise ev sahibi kulüp tarafından karşılanacak. 

YAYLADA SÜPER MAÇLAR
Turuncu yeşilliler, 14 Temmuz'da ise Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'nda kampa girerek, burada 3 hazırlık maçı yapacak. Kampta ilk olarak 20 Temmuz'da Konyaspor ile karşılaşacak olan Alanyaspor, 23 Temmuz'da bu kez Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Alanyaspor, ilk etap kampını 26 Temmuz'da Süper Lig yeni ekibi Gazişehir Gaziantep ile yapacağı hazırlık maçıyla tamamlayıp, sezon açılışını bekleyecek.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.