banner113

SAHİL BANDI DÜZENLEME PROJESİ’NİN DOĞU ETABI TAMAMLANDI

banner106

Alanya Belediyesi’nin sahil bandında araç, bisiklet ve yaya trafiğini düzenlemek amacıyla başlattığı Sahil Bandı Düzenleme Projesi'nin Doğu Etabı tamamlanarak hizmete açıldı.

SAHİL BANDI DÜZENLEME PROJESİ’NİN DOĞU ETABI TAMAMLANDI
16 Ağustos 2022 Salı 13:31

banner108
banner238

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in sahil bandında motorlu araç, bisiklet ve yaya trafiğini düzenlemek amacıyla başlattığı; bisiklet yollarından çevre düzenlemelerine kadar pek çok çalışmayı içerisinde barındıran Sahil Bandı Düzenleme Projesi’nin Alanya Merkez ile Kargıcak arasında kalan kısmı kapsayan Doğu Etabı tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı. 21 kilometrelik etap sayesinde vatandaşlar Atatürk Anıtı önünden Kargıcak’a kadar yaya olarak veya bisikletleriyle kesintisiz ulaşım sağlayabilecek.

21 KİLOMETRELİK KESİNTİSİZ HİZMET

Projenin Alanya Belediyesi ekiplerince yürütülen özverili çalışmalar neticesinde kısa sürede tamamlandığını belirten Başkan Yücel, “Sürekli gelişen ve büyüyen Alanyamız’da şehirdeki trafik yoğunluğunun artmasıyla araç, bisiklet ve yaya yollarımızı gözden geçirip, düzenleme yoluna gittik. Çalışmalara hızlı bir şekilde başladık ve bitirdik. Çalışmalarımızın neticesinde Alanya merkez Anıt önünden bisikletiyle çıkan bir vatandaşımız 21 km kesintisiz bisiklet yollarımızda Kargıcak’a kadar gidebilecek. Alanyamıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Projenin Batı Etabı da kısa zaman içerisinde hayata geçirilerek Dinek-Kargıcak arasında kesintisiz bisiklet yolu hizmeti sağlanacak.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.