banner113

ALTSO BAŞKANI ERDEM VE ALANYASPOR BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU ORTAK PROJEYE İMZA ATTILAR!

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ile Alanyaspor işbirliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi

ALTSO BAŞKANI ERDEM VE ALANYASPOR BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU ORTAK PROJEYE İMZA ATTILAR!
02 Aralık 2022 Cuma 19:32

banner108
banner238

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem "3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde şehrimizin gururu Alanyaspor’umuz ile ortak bir projeye imza attık. Aynı zamanda Özel Sporcular Federasyonu Başkan Vekili de olan Alanyaspor’umuzun başarılı Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile işbirliği içerisinde Sakine Nesibe Zamanoğlu ve Alanya Özel Eğitim Meslek Okulu’nun özel bir o kadar da güzel çocuklarını Alanyasporlu oyuncularımız ile gösteri maçında bir araya getirdik.

Özel gereksinimli çocuklarımızın spor , sanat ve iş yaşamında ki başarı hikayelerine ilham olmak ve özgüvenlerini desteklemek ve farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuzda dünyaya onların o güzel ve masum gözleriyle bakma imkanı bulduk.

Bu çocuklarımızın yetişmesinde emekleri olan fedakar aileleri ve öğretmenlerini de bu vesile ile saygı ve minnetle anıyoruz. Ayrıca başta Alanyaspor’umuzun Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu’na, Kulüp Yönetimine ve;

Odamız Başkan Yardımcısı Sn Yakut Benal ile yönetim kurulu ve meclis üyelerimize bu çocuklarımızın yüzlerini güldürdükleri ve farkındalık yarattıkları için teşekkür ediyorum."

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.