banner113

JANDARMA ALANYA VE GAZİPAŞA DA UYUŞTURUCU ÇETESİNİ ÇÖKERTTİ

banner106

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde ve ticareti suçunu önlemeye yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gazipaşa ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gazipaşa ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçunu örgütlü olarak işleyen, uyuşturucu imal ve ticareti yapan 13 şüpheli yakalandı.

JANDARMA ALANYA VE GAZİPAŞA DA UYUŞTURUCU ÇETESİNİ ÇÖKERTTİ
11 Aralık 2022 Pazar 16:31

banner108
banner238

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik başarılı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Gazipaşa ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gazipaşa İlçesinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti suçunu örgütlü olarak işleyen ve uyuşturucu madde kullanan 15 şahsa yönelik 11 adreste eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon sonucunda 13 şüpheli  şahıs yakalanmıştır.

Şüpheli şahısların ev ve iş yerinde yapılan aramalarda; 750 gram esrar maddesi, 20 kök kenevir bitkisi, 20 gram kenevir tohumu, 2 adet hassas terazi, 3 adet 9 mm. tabanca, 60 adet 9 mm. tabanca mermisi, 1 adet av tüfeği, 8 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyonda 15 şüpheli şahıstan 13’ünün yakalandığı bilgisi verildi. Açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.
 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.