banner113

Kurbanlıklar piyasaya çıktı

banner106

Alanya'da Kurban Bayramı'nın heyecanı hayvan sahipleri için şimdiden başladı. Hayvan sahipleri, Kurbanlık hayvanlarını satışa çıkarırken, kurbanlıkların yaşanılan süreç sonrası fiyatlarının nasıl olacağı merak konusu oldu

Kurbanlıklar piyasaya çıktı
21 Haziran 2020 Pazar 21:11

banner108
banner238
31 Temmuz’da başlayacak olan Kurban Bayramı öncesi Alanya’da hazırlıklar devam ediyor. Kurbanlıklarını şimdiden satışa çıkaran hayvan sahipleri vatandaşları bekliyor. Bu sene 31 Temmuz -3 Ağustos tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı telaşı Alanya’da şimdiden başladı.

Alanya’nın çeşitli yerlerinde kurulan kurbanlık pazarlarında küçük ve büyükbaş hayvanlar sahiplerini bekliyor. Satış alanında fiyat araştırması yapan vatandaşlar, tek başına büyükbaş hayvan almanın mümkün olmadığını, dolayısıyla mecburen ortaklaşa hayvan almanın daha cazip olduğunu söyledi.

Hayvan satıcıları ise artan maliyetlerden şikayetçi oldukça dertli. Kurban Pazarındaki hayvan satıcılarında Süleyman Deke herkesi kurbanlık almaya beklediğini belirterek, “Küçükbaş ve büyükbaş bulunur. Kurbanlık satışlarımız başlamıştır, herkesi bekliyoruz” dedi. Korona virüs salgını sebebiyle ekonomik yönden zor durumda olan vatandaşın alım gücünün bu yıl kurban satışlarına nasıl yansıyacağı ise merak konusu. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.