banner113

3 Rus vatandaşı Alanya'da tecavüzden tutuklu!

banner106

Mahmutlar Mahallesi'ndeki bir evde yaş günü için toplanan 3 Rus erkeğin evde bulunan bir Rus kadına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandıkları davanın ilk duruşması görüldü. 

3 Rus vatandaşı Alanya'da tecavüzden tutuklu!
21 Nisan 2021 Çarşamba 14:38

banner108
banner238
İLK DURUŞMA
Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya müşteki Rus kadın Marina M, ülkesinde olduğu için katılmazken, tutuklu sanıklar Mikhail T. Nazar L. ve Sergey K. SEGBİS vasıtasıyla katıldılar. Salona sanık avukatları ve tercüman alındı. 
RUSLAR SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
Mahkeme heyeti iddianamenin okunmasının ardından tutuklu sanıklardan olayın nasıl geliştiğini anlatmaları istendi. Nazar L. kendisinin suçu olmadığını, o gün yaş günü kutlamak için evinde hazırlandığını Marina ile birlikte Mikhail T. ve Sergey K'nin geldiklerini, komşularının gürültüden dolayı rahatsız olmaması, Marina'nın bağırmaması için ağzını kapatırken elini ısırdığını iddia etti. 
DAVETİYE ÇIKARILDI
Diğer tutuklu sanıklar Sergey K. ile Mikhail T. ise suçsuz olduklarını öne sürerek beraatlerini istedi. Mahkeme heyeti evraklarının tamamlanması ve ülkesinde olan Marina'ya mahkemeye gelmesi için davetiye çıkartılmasına karar vererek duruşmayı 6 Temmuz 20021 tarihine erteledi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.