banner113

ALKÜ'nün mimarları sertifikalandı

banner106

ALKÜ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin devam eden sergisine katılan Rektör Kalan, öğrencilere Workshop ve katılımcı sertifikalarını takdim etti.

ALKÜ'nün mimarları sertifikalandı
21 Şubat 2020 Cuma 12:14

banner108
banner238

ALKÜ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin 14 Şubat Cuma günü başlayan sergisi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Fakülte’nin düzenlediği sergiye ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın da ilgi gösterdi. Sergi alanını dolaşarak, ses ve görsel öğelerden yararlanarak hazırlanan sergiden çok etkilendiğini kaydetti. Rektör Kalan, öğrencilerinin bu sergiyi hazırlamasının da kendisini ayrıca etkilediğini ifade etti.

Sergi alanını ziyaret ettikten sonra öğrencilere hitap eden Rektör Kalan, yapılan çalışmadan ötürü çok gururlandığını belirterek, “Gördüklerimizden ve dinlediklerimizden hakikaten çok etkilendim. Böyle bir çalışmanın içinde bulunduğum için ayrıca mutlu oldum. Sizlerin iyi bir mimar olacağından hiçbir şüphem yok. Her şey önce hayal etmekten ve düşünmekten geçer. Bu sizlerin ilk adımları ama eminim ki sizler buradan mezun olurken katılım sertifikaların yanında bir de diplomalarını takdim edeceğiz. Emeklerinizden ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmanın ardından, Rektör Kalan, öğrencilere sertifikalarını verdi.

ALKÜ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nden yapılan açıklamada, 21 Şubat Cuma günü sona ermesi planlanan serginin, katılımcıların yoğun ilgisi nedeniyle süresinin 28 Şubat Cuma gününe kadar uzatıldığı bildirildi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.