banner113

Cihan Baba, Bahçeşehir kolejinin perde arkasında yaşananlara anlattı!

banner106

Genel Merkeze devrinin ardından birçok sorunun yaşandığı Bahçeşehir Alanya Koleji'nin Kurucusu Cihan Baba, Alanya Posta TV'de yayınlanan Haberin Manşeti programına konuk oldu. Yaşanılan süreci Alanya Posta TV'de anlatan Baba, devrin yapılma aşamasında tüm borçlarıyla devredildiğini söyledi.

Cihan Baba, Bahçeşehir kolejinin perde arkasında yaşananlara anlattı!
17 Temmuz 2020 Cuma 09:22

banner108
banner238
'GÜVEN ZEDELEDİLER'
Bahçeşehir'de yaşanılanların özel okullara olan güveni zedelediğini belirten Baba, "Markalı okullara ciddi şekilde güveni zedelediler. Biz çıkıp verdiğimiz sözleri tutmaya çalışırız, yıllarca çalıştık. Bir kere çıkıp da bu pozisyonda kaldığımızı hatırlamıyorum. Bu okul şehrin kazanımı. Alanya Bahçeşehir Koleji'nde biz sadece Alanya ile ilgili bir şey yapmadık. Tüm Türkiye'de çalışmalarımızla Alanya'yı tanıttık. Uluslararası anlaşmalarla, ciddi ilişkiler kurduk. Yerleşik yabancıların en fazla tercih ettiği okul olduk. 
'TÜM KAZANIMLARI KAYBETTİLER'
Bu kazanımların hepsini kaybetmiş durumdalar.  Onlara sorun ben bırakırken nasıl bir okuldu? 2016 yılında temelini attık. 2018'de eğitime başladık. 1000'e yakın öğrenciye hizmet veren içinde 200 kişinin çalıştığı bir okulduk. 13 yıl boyunca bir şeyler yapmaya çalıştım. Bahçeşehir Alanya Kolejleri sadece kendi okulum gibi görmedim, tüm Alanya'nın okulu gibi gördüm. Türkiye genelinde bilinen bir okul oldu. İyi bir altyapı yakalamıştık. Bunların hepsi kayboldu" dedi.
'2 MİLYON TL ÖDEME YAPILDI'
Enver Yücel'in 20 milyon TL ödeme yapıldığına dair açıklamalarına ilişkin Baba, "Devir aldılar okulu, Enver bey geçen gün söyledi devir aldık dedi. Sözleşmede ne var? Tüm borcu ve alacağı ile. O zaman parasını ödeyecek. Cihan'ın burada batırması,  gönülsüz  teslim etmesi hiç mevzumuz değil. Tek bir mevzumuz var. Enver Bey parayı ödeyecek başka bir şey yok. Parayı ödememek için bunları yapıyor. Para ödenmeyecek diye Mart'ta bana yazdı. İşin kötüsü şöyle bir şey ben 20 milyon TL para verdim dedi. Kendisi değil ama şirket verdim 2 milyon TL verdi" diye konuştu. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.