banner113

Alanya'da "O" otel konkordato istedi!

banner106

Alanya bölgesinde 3 yıldızlı 36 oda 90 yataklı MİKADO oteli satın alarak turizm sektörüne adım atan Ulu GRUP konkordato istedi. 

Alanya'da "O" otel konkordato istedi!
30 Ekim 2019 Çarşamba 09:50

banner108
banner238


Antalya’nın en büyük inşaat firmalarından Ulu İnşaat, konkordato talebinde bulundu.  İnşaat, turizm, tarım ve iş güvenliği alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bünyesinde barındıran firma, Antalya’daki yatırımlarıyla tanınıyor.


Antalya 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen davada, Ulu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ldt. Şti ile Ulu Seracılık Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Enerji Üretim Maden San. Ve Tic. A.Ş’nin hasımsız olarak açılan davası karara bağlandı. Davacı Antalya Ticaret Sicilinin 38126 sırasında kayıtlı Ulu İnş.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. İle 61891 sicil sırasında kayıtlı Ulu Seracılık Gayrimenkul Danışmanlık İnş.Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Enerji Üretim Maden San.ve Tic.A.Ş.’nin Konkodato Kesin Mühlet Talebi’nin kabulüne karar verildi. Davacı şirketlere İİK.289. Maddesi uyarınca 02.10.2019 günü saat 15.00'dan itibaren 1 yıl süre ile ‘Kesin Mühlet” verilmesi kararlaştırıldı.

BİR KİŞİ HARİÇ GÖREVE DEVAM

Yeni bir görevlendirme yapılmasını gerektiren bir durum olmadığından,
Ulu İnş.Turizm. San. Ve Tic.Ltd.Şti. yönünden İİK.289/3 maddesi uyarınca Mali Müşavir Şengül Gündoğdu, Hukukçu Evrim Sağdıç İnşaat mühendisi Cüneyt Tuncer'in, Ulu SeracılıkGayrimenkul Dan. İnş.Turizm Hay.Gıda Enerji Ürt. Mat.San. Ve Tic.A.Ş. yönünden İİK.289/3 maddesi uyarınca Komiser Mali Müşavir Şengül Gündoğdu, Hukukçu Evrim Sağdıç, Ziraat Mühendisi Ali Ulvi Büyüksoy'un görevine devam etmesine, üçten fazla komiser görevlendirilemiyeceğinden İnşaat Mühendisi Cüneyt Tuncer'in görevinin sona erdirilmesini de karara bağlandı.

ALACAKLILAR KURULU

Mahkeme, İİK.289/4 maddesi ve konkordato komiserlerinin niteliklerine ve alacaklılar kurulunun Zorunlu olarak oluşturulmasına dair yönetmeliğin 10. ve devam maddelerine göre davacı Ulu İnş... Ltd.Şti. alacaklı sayısının 250'nin üzerinde olması nedeniyle kesin mühlet içerisinde uygun görülecek bir zamanda komiser heyetince ‘Alacaklılar Kurulu’ oluşturulmasını kararlaştırdı. Aynı yönetmeliğe göre davacı Ulu Seracılık ...... A.Ş. için şimdilik alacaklılar kurulu oluşturulmasına yer olmadığının da kararlaştırıldığı duruşmada, İİK.294. Maddesi’ndeki yasal düzenlemeler çerçevesinde ve mahkemenin 03.07.2019 tarihli tensip ara kararıyla ve celse arasında verilen tedbirlerin de devam etmesi karara bağlandı.

ULU GRUP KENDİ SİTESİNDE BÖYLE TANITILIYOR

“1990 yılında aktif olarak ticari hayatına başlayan ve 2003 yılından itibaren şirketleşen ULU GRUP; yönetim kadrolarınca benimsenen ileri görüşlü vizyon ve yenilikçi yaklaşım zihniyet, bu paralelde gelişen organizasyon yapısı ve ulaşılan performans seviyesi ile kısa bir süre içerisinde ulusal olduğu kadar uluslararası platformlarda da özellikle inşaat alanında önemli bir konuma gelmiştir.

ULU GRUP, İnşaat, Turizm, Tarım, İş Güvenliği, olarak 4 ana faaliyet alanına yayılmış şirketlerden oluşmaktadır..



ULU GRUP’un çekirdek şirketi olan Ulu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2003 yılında inşaat firması olarak kurulmuş ve faaliyetinin başlangıcından bu yana büyük çaplı ve yüksek teknoloji ürünü birçok yerli ve uluslararası inşaat projelerini başarı ile gerçekleştirerek adını duyurmuştur. Ulu İnşaat Ltd. Şti. yurt içi ve yurt dışında başta lüks konaklama tesisleri olmak üzere her türlü altyapı ve üstyapı işleri ile iş merkezleri , sanayi tesisleri , enerji tesisleri , baraj , yol , okul ,sanat yapıları, hastane , sosyal ve spor tesisleri , arıtma , villa , konut , rezidans gibi yapıların inşası alanlarında faaliyet göstermekte olup ayrıca bu tür tesislerin yenilenme projelerini de üstlenmektedir.

ULU GRUP 2010 yılında kurmuş olduğu Ulu Seracılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile “topraksız tarım” sitemi ile üretim yapan, 40 dönüm kapalı alana sahip , 4.000.000 Euro proje bedelli Antalya’nın en modern seralarından birini hayata geçirerek tarım sektöründe de yerini almıştır. Topraksız tarım üreticiliği için Uluslararası ve Ulusal Sertifikalar alınmış olup, bu sektörde tamamen otomasyon sistemiyle (iklimlendirme, sulama, ısıtma, gübreleme, co2, ozonlama, drenaj kontrol, yüksek basınçlı fog sistemi) teknik ekip kontrolünde üretim yapılmaktadır. Üretilen arılı domatesler dünyanın bir çok ülkesine ihraç edilmekte olup , dış ve iç piyasada aranılan kalitede üretim yapan tesis olarak büyük ilgi görmektedir.

En önemli değer insan , en önemli yatırım insana yapılan yatırım felsefesini benimsemiş olan ULU GRUP; İş sağlığı ve güvenliği alanında da, 2013 yılında kurmuş olduğu Ulu OSGB Ltd. Şti. ile faaliyet göstermektedir. Çalışanlarının güvenliğini her zaman ön planda tutarak , verilen eğitimler ve alınan tedbirlerle güvenli çalışma ortamı sağlamayı ilke edinmiş olan ULU GRUP; tecrübe bilgi ve birikimini harmanlayarak Ulu OSGB Ltd. Şti. aracılığı ile İş Sağlığı ve Güvenliği alanında vermiş olduğu hizmetlerle de alanında en iyisi olma yolunda olduğunu ispatlamıştır.

Alanya bölgesinde 3 yıldızlı 36 oda 90 yataklı MİKADO oteli satın alarak turizm sektörüne adım atan Ulu GRUP; 2014 yılında inşaasına başladığı Mersin Gülnar Ortaburun turizm merkezinde 5 yıldızlı 850 yatak kapasiteli, denizi, doğası, otel odası, lobi, pastane, barlar, restoran ve toplantı salonları , manzarası ve dekorasyonu, yemeklerin lezzeti ve hijyeni, animasyon- eğlence- aktivite, açık ve kapalı havuzu, spa merkezi, mini club ve daha birçok özelliği olan ULU RESORT HOTEL’i gerçek anlamda 2015 yılı Mayıs ayında turizmin hizmetine açmıştır. Yaptığı her işin en iyisini yapmaya ve marka olmaya odaklı ULU GRUP turizm sektöründe de iddiasını yapmış olduğu ve işlettiği bu tesisle göstermiştir.


 

banner109

Etiketler; #mikado otel
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.