banner113

Alanyalı Kamburoğlu, Sri Lanka'nın Antalya Fahri Konsolos oldu

banner106

ALTSO Başkan Yardımcısı Ali Kamburoğlu, Sri Lanka’nın Antalya Fahri Konsolosu oldu. Aynı zamanda Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ALSİAD) Başkanı da olan İş İnsanı Kamburoğlu’nun görev alanı Antalya’nın yanı sıra Burdur ve Isparta’yı da kapsıyor. 

Alanyalı Kamburoğlu, Sri Lanka'nın Antalya Fahri Konsolos oldu
05 Temmuz 2021 Pazartesi 20:35

banner108
banner238

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda  Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Kamburoğlu, geçtiğimiz günlerde de ALSİAD Başkanlığı görevine seçilmişti. İş hayatında yaptığı başarılı çalışmalarda adından söz ettiren Kamburoğlu, Sri Lanka Fahri Konsolosu olmasını sağlayan resmi belgeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu imzaladı. Kamburoğlu belgeyi Sri Lanka’nın Türkiye Büyükelçisi Mohamed Rizvi Hassen’in elinden aldı. 
KAMBUROĞLU: “ALANYA’MIZA HAYIRLI OLSUN”
Sri Lanka Fahri Konsolosu olarak atanan Kamburoğlu, Sri Lanka’nın Türkiye gibi bir tarım ülkesi olduğunu belirterek, “Alanya da bir tarım şehri. Tarımsal alanlarda teknik ve ticari işbirlikleri mümkün. Sri Lanka’nın bu konudaki tecrübelerini Alanya’ya taşımaya gayret göstereceğim. İki ülke ilişkileri başta olmak üzere Alanya’nın tanıtımı konusunda da elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi. 
Kamburoğlu, “Resmi belgemizi aldık ve resmi olarak Sri Lanka Antalya Fahri Konsolosu olarak görevimize başladık.  En kısa sürede ofisimizi de faaliyete geçireceğiz. Dünya artık çok küçük. Ülkeler arasında her an yeni fırsat ve işbirlikleri mümkün. Alanya’mızın turizm, tarım ve emlak olmak üzere bütün sektörlerinin Sri Lanka’da gerek tanıtımı, gerekse pazarlanması konusunda her türlü çabayı göstereceğiz. Görevimiz Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Fahri konsolosluk sürecinde hiçbir yardımını esirgemeyen Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na çok teşekkür ederim” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.