banner113

Marka Yarattı, Kendi Ürünleri Ile Piyasaya Girdi…

banner106

Mehmet Şerani TAVLI Bey Ile Beraberiz…

Marka Yarattı, Kendi Ürünleri Ile Piyasaya Girdi…
21 Mayıs 2019 Salı 13:25

banner108
banner238

Alanya Konaklı Mahallesinde Özellikle, Turizm Otellerine satışını gerçekleştirdiği gıda tüketim ürünleri ile Yıldız Edt Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. nin, aynı zamanda eşi olan Saadet Hanım' la beraberinde kurucularından

Sahibinden ziyade, ekibin emekçilerinden sadece birisi…

Ekiple beraber başarıya giden yolda 2019 sezonuna girerken, kendi markasını yaratma peşinde ilk markası olan TAVLIZADE ile Sos Ürünleri, Bal, Pralin, Fındık Kreması ve Kuruyemiş/Çerez Ürünlerine şimdi de; NİHAN Marka Zeytin Çeşitleri ve Kaşar Peyniri ile işletmelere hizmet vermeye başladı bile...

            Yıllardır hizmet verdiği şirket işyerini, 2018 yılında depo kapasitesinin arttırılmasının yanında tam teşekküllü bir revizyon ve yenilemenin ardından başarılı bir sezonu arkada bırakırken; yine 2019 yaz sezonuna YAYLA Marka Bakliyat ürünleri, FINEFOOD Marka ve SANPA Marka Dondurulmuş Sebze ve Meyve Ürün Grubu, BURCU Marka Konserve Ürünleri, Salça, Ketçap ve Mayonez Ürünleri, FATOŞ Marka Turşu Çeşitleri, ENKA Marka, AYNES Marka ve BALKAN Markaları ile Süt ve Süt Ürünleri kategorisinde, ALFA Marka yağ ve pastacılık yağları ve DR. OETKER Marka Pastacılık Malzemeleri, DİRHEM Marka profesyonel Ürünler, CROCCATE Marka Cornflakes ve Müsli çeşitleri ile Alanya, Manavgat bölge otellerine hijyen prosedürlerine uygun ve zamanlı sevkiyat ile  hizmet vermeye devam etmektedir.

Mehmet Şerani Bey, Son Ağustos ayından bu yana yaşanan döviz kurlarındaki düzensiz fiyatlamanın herkesde olduğu gibi kendilerini de çok rahatsız ettiğini ifade ederek, "Kendi markalarımızı yaratmaktaki temel amacımız; Sürekli değişen piyasa koşullarını hepimiz biliyor ve hep beraber yansımalarını yaşıyoruz. Bu sebeple kendi markalarımızı  üretme yoluna giderek hem otel işletmelerimize  satmış olduğumuz ürünlerin maliyetlerini azaltma yoluna gitmiş, hem de üretmiş olduğumuz marka  ürünlerin arkasında durmak bize daha da çok güven verdiğini gördük. Böylelikle, diğer satmış olduğumuz marka ürünlerin yanında kendi markalarımızın satış fiyatlarındaki  uygunluktan dolayı satış kapasite artışındaki oranı da rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. Bu vesile ile, Şirketimizin açılış yılı olan Ocak 2013 yılından buyana desteklerini esirgemeyen eşim, Saadet Hanım’a ve çok güvendiğim cefakar ekibime özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bize desteklerini esirgemeyen,  her zaman cesaret ve kuvvet verdiğine inandığımız Tüm Turizm camiasına ve çalışanlarına iyi bir 2019 sezonu geçirmelerini dilerim", dedi.

Biz de kendilerine ve ekibine; Hotelasistan Ekibi olarak bizleri davet ettikleri için teşekkür ediyor, 2019 sezonunda başarılar diliyoruz.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.