banner113

Öger Tours'dan sevindiren Antalya haberi

banner106

Almanya'daki Türkiye uzmanı tur operatörü Öger Tours, yaz sezonu için Türkiye'ye 25 bin ek koltuk koydu.

Öger Tours'dan sevindiren Antalya haberi
27 Şubat 2018 Salı 15:05

banner108
banner238
2018 yaz programını geçen yıla göre yüzde 20 oranında genişleten Öger Tours, koltuk kapasitesini de artırdı. Thomas Cook bünyesindeki Öger Tours, Mayıs 2018'den itibaren geçerli olmak üzere Almanya'dan Antalya'ya 25 bin ek koltuk kapasitesi daha ayırdı. 
Ağırlıkla Düsseldorf ve Köln kentlerinden olmak üzere Leipzig, Hannover ve Stuttgart'tan da Antalya'ya kapasite artırımına giden Öger Tours, daha çok Thomas Cook'un kendi havayolu şirketi Condor ile uçuşlarını gerçekleştirecek. 
Türkiye'nin yeniden pazara döndüğüne işaret eden Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosatti, şirketin Türkiye yaz rezervasyonlarında iki haneli artıda olduğunu kaydetti. 
ÖNEMLİ BİR ARTIŞ
Özellikle seyahat acentelerinden yapılan satışlarda önemli bir artış gözlendiğinin altını çizen Göktaş-Rosatti, acenteler üzerinden yapılan Türkiye rezervasyonlarının internet üzerinden yapılan rezervasyonların yüzde 15 üzerinde olduğuna dikkat çekti. 
Songül Göktaş-Rosatti, Öger Tours'un satışlarında ikinci sırada olan Mısır ve Tunus rezervasyonlarında da 2018'de önemli artışlar yaşandığını dile getirdi. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.