banner113

Alanya'da çaldılar, Isparta'da yakalandılar!

banner106

Alanya'da geçen hafta işyerinden hırsızlık yapan 3 kişi, çalıntı araçla polisten kaçtı. Hırsızlar, kovalamaca sonucu Isparta'nın Gelendost durdurulup, gözaltına alındı.  

Alanya'da çaldılar, Isparta'da yakalandılar!
09 Temmuz 2019 Salı 13:15

banner108
banner238

Alanya'dan çaldıkları 07 HJN 47 hafif ticari araçla çeşitli iş yerlerinden hırsızlık yapan 3 kişi, dün öğle sıralarında, Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki polis kontrol noktasında 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Ekiplerin bilgi vermesi üzerine araç, Gelendost Emniyet Amirliği ekiplerince sıkı takibe alındı. 'Dur' uyarılarına uymayan şahıslar, buradaki kontrol noktasını da aşarak, kaçmaya devam ettiler. 
EKİP OTOSUYLA DURDULAR
Polis ekipleri, bir süre sonra ters şeride giren şüphelilerin içinde bulunduğu aracı ekip otosuyla çarparak, durdu. Ekip otosunun çarptığı araç, kavşaktan kontrolden çıkıp, bariyerlere çarptı. Araçtan inen 3 kişi, bu kez de koşarak, kaçmaya çalıştılar. Ancak kovalama kısa süre sürdü. Havaya ateş eden polisler, şahısları ormanlık alanda yakaladılar.

Daha öncede çeşitli suçlardan sabıka kaydı bulunan Oktay.Ö., Alperen Oğuzhan B. ve İzzet.Ş. olduğu tespit edildi. Araçta yapılan aramada ise Alanya'da iş yerinden çalındığı tespit edilen 325 liralık madeni para ele geçirildi. 

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekiplerine teslim edildi. 


 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.