banner113

Gladbeck cami derneği kadın kolları Alanya'da

banner106

Alanya Belediyesi’nin Almanya’daki kardeş şehri Gladbeck şehrinden gelen Cami Derneği’nin Kadın Kolları üyeleri, Başkan Yücel’i ziyaret etti.

Gladbeck cami derneği kadın kolları Alanya'da
18 Mayıs 2017 Perşembe 16:34

banner108
Başkan Yücel, "Biz çalışıyoruz"
İlgili Galeriye Git
banner238
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 530 üyesi olan ve Alman-Türk toplumu arasında çalışmalar yapan Cami Derneği’nin Kadın Kolları üyelerini ağırladı. Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya kardeş şehir Gladbeck’ten gelen 26 misafir katıldı. 
YÜCEL: “KÜLTÜRÜMÜZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kardeş şehir Gladbeck'ten gelen Cami Derneği'nin kadın kolları üyelerini ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi. Alanya Belediye Meclis Salonunda dernek temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Yücel: “Dünyanın en güzel şehrine hoş geldiniz" diyerek katılımcıları selamladı. Açıklamalarına devam eden Başkan Yücel; “Derneğinizi burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dinimiz ve atalarımızdan bu yana gelen kültürlerimizi korumalıyız. Sizlerin orada bizleri temsil etmesi, bizlerin de sizi burada ağırlaması çok mutluluk verici. Umuyorum Alanya'da hoş vakit geçirirsiniz ve güzel anılarla dönersiniz. Bir çoğunuz daha önce Alanya'ya geldi, Alanya'yı tanıyor ve biliyor. Festivalimize de katılım göstermenizi bekliyoruz.” dedi.

“ALANYA HER ZAMAN İLGİ DUYULAN BİR ŞEHİR”
Gladbeck DİTİB Camii Derneği Yönetim Kurulu Başkan YardımcısıFigen Güdül Turpçu ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Alanya her zaman bizim ilgi duyduğumuz bir şehir oldu. Almanya'ya tanıtıma gelerek stant açtığında ilk ziyaret ettiğimiz yer olmuştur. Bugün de Alanya'da olmaktan çok mutluyuz. Kardeş şehir olmaktan da çok gurur duyuyoruz. Umuyoruz ki daha uzun yıllar Alanya'ya gelme heyecanını yaşarız.” dedi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.