banner113

ÖHEP'te sanat günleri

banner106

2012 yılından bu yana tüm dünya da ve ülkemizde Dünya Sanat Günü olarak kabul edilen ve çeşitli sanat etkinlikleri ile kutlanan günde, ÖHEP Okulları da geçtiğimiz cumartesi günü Dünya Sanat Gününe özgü Rıhtım Şelale Önünde bir etkinlik düzenledi.

ÖHEP'te sanat günleri
07 Mayıs 2018 Pazartesi 14:01

banner108
banner238
ÖHEP Okullarının Alanya'da gelenekselleştirdiği Dünya Sanat Günü (World Art Day) kutlamaları bu yıl da öğrenci ve velilerin katılımlarıyla gerçekleşti. Milli Eğitim Müdürü aynı zamanda ÖHEP Okulları velisi Sn Hüseyin ER'in de ziyarette bulunduğu şenlik Alanya halkından da yoğun ilgi gördü.

Öğrenciler tarafından canlı performansla yapılan resim,kara kelem,ebru,kil çalışmalarının;kabak,ahşap,seramik ve taş boyamalarının;takı tasarımının,çerçeve ve maket yapımının yer aldığı etkinlikte ilkokul öğrencilerinin sergiledikleri jimnastik ve dans gösterileri de şenliğe renk kattı.
İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin solo performansları,ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan orkestranın söylemiş oldukları şarkılar ise kulakların pasını sildi.
Konu ile ilgili olarak okul idaresi ; "Her yıl olduğu gibi bu yılda Dünya Sanat Günü Kutlamalarında desteklerini esirgemeyen Okul Aile Birliği üyelerimize,emeği geçen öğretmen ve personellerimize,bizleri yalnız bırakmayan velilerimize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.