banner113

Berat Albayrak, Antalya'da...

banner106

T.C. Hazine ve Maliye Bakanı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlemiş olduğu 'Adım Adım Ekonomi Antalya' konulu toplantıya katılım gerçekleştirdi.

Berat Albayrak, Antalya'da...
17 Ocak 2019 Perşembe 17:07

banner108
banner238

Bakan Albayrak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın gerçekleştirdiği 'Adım Adım Ekonomi Antalya' toplantısına katıldı. Toplantıda ülke gündemine ve ekonomik gelişmelere değinen Albayrak, Antalya ile ilgili planlanan yeni projelere de değindi.
Antalya’nın çok önemli bir tarım şehri olduduğunu, belirten Albayrak, seracılıkta gelişim ve dönüşümü sağlayacak yeni bir projenin devlet tarafından başlatıldığını açıkladı. Yakın bir süre içerisinde de seralardaki dönüşüm ile ilgili açıklama yapılacağını belirten Berat Albayrak Antalya'nın seracılıkta büyük gelişmeler yaşacağını ifade etti.
Açıklamalarına devam eden Albayrak, Antalya'nın kongre ve toplantı alanında büyük bir potansiyeli olduğunun da altını çizdi. Yeni Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Antalya'yı çok iyi tanıdığını ve hayata geçirilecek reformlarla çok daha ileriye taşıyacağını söyledi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.