banner113

Beşiktaşlı yöneticiler Alanya'da panele katıldı

banner106

Beşiktaş Yönetim Kurulu Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Erdal Karacan ve Alanya Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dizdaroğlu TED Alanya Koleji 'nde düzenlenen panelde öğrencilerle biraraya geldi.

Beşiktaşlı yöneticiler Alanya'da panele katıldı
07 Aralık 2018 Cuma 17:18

banner108
banner238
TED Alanya Koleji'nde düzenlenen panele katılan Beşiktaş Yönetim Kurulu Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Erdal Karacan ve Alanya Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dizdaroğlu, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Gelen sorular karşısında öğrencilerin Beşiktaş ve spor basınını ne kadar yakından takip ettiklerine tanıklık eden Ürkmezgil, duyduğu mutluluk karşısında okul yöneticilerini ve öğretmenlerini tebrik etti. Beşiktaş'ın amatör şubelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Karacan ise futbol dışında diğer branşlarla ilgili Beşiktaş Kulübü'nün yapılanması ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, gelen sorular karşısında memnuniyetini dile getirdi.

Alanya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Dizdaroğlu da öğrencilerden gelen sorulara yanıt verirken, Alanya’da yapılan çalışmaları öğrencilere anlattı. Panelin sonunda TED Alanya Koleji Spor Kulübü Müdürü Murat Duru, misafirlere günün anısına plaket vermek için TED Alanya Koleji Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hulki Çakıcı'yı davet etti. Ürkmezgil'e plaketini Çakıcı verirken, Karacan'a ise plaketini lise müdürümüz Salih Erkdemir, Sadık Dizdaroğlu'na da plaketini ilkokul ve ortaokul müdürü Murat Yürek verdi. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.