banner113

İçişleri Bakanlığı SMS'le uyarı...

banner106

İçişleri Bakanlığı emniyet kemeri, cep telefonu ve tehlikeli araç kullanımları konusunda sürücüleri uyardı. Bakanlığın vatandaşlara gönderdiği mesajın sonunda ise "Lütfen, bu yolda hep birlikteyiz" ifadesi yer aldı.

İçişleri Bakanlığı SMS'le uyarı...
11 Eylül 2018 Salı 11:02

banner108
banner238
Kurban Bayramı öncesinde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan uyarılara ve uygulamalara rağmen, bayram süresince ülke genelinde birçok kaza meydana geldi. Yapılan uyarıların dikkate alınmaması dolayısıyla meydana gelen kazalarda çok sayıda yaşanması İçişleri Bakanlığı'nı ve Emniyet birimlerini tekrar harekete geçirdi. 
Yapılan açıklamanın devamında denetimlerin devam edeceği bilgisini veren Bakanlık, kural ihlali yapan sürücülere ciddi cezalar vermesi konusunda birimleri yetkilendirdi.
Yurt genelinde devam eden uygulamalarda Bakanlık emniyet kemeri, cep telefonu ve tehlikeli araç kullanımları konusunda sürücülere de uyarıda bulundu. İçişleri Bakanlığınca, operatör kullanıcılarına uyarı SMS'i gönderildi. Gönderilen SMS'de  "Tüm polis ve jandarma birimlerimiz, emniyet kemeri, cep telefonu kullanımı ve tehlikeli araç kullanımı denetimlerinde görevlendirildi. Lütfen, bu yolda hep birlikteyiz" ifadesi kullanıldı.
 

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.