banner113

Alanya belediyesinden yeni tiyatro oyunu

banner106

Alanya Belediye Tiyatrosu 2018-2019 sezonunu çocuk seyircileriyle birlikte açıyor. Nilbanu Engindeniz'in yazıp yönettiği, Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından kukla tiyatrosu olarak hazırlanan çocuk oyunu "Kral Olmak İstemeyen Aslan" bugün basına tanıtıldı.

Alanya belediyesinden yeni tiyatro oyunu
25 Eylül 2018 Salı 16:41

banner108
banner238
Kültür Merkezi’nde yapılan basın lansmanına, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, Rejisör Murat Atak, Belediye Tiyatrosu Sanat Koordinatörü Esra Kutertan Tığlı, oyunun yazar ve yönetmeni Nilbanu Engindeniz ve oyuncular katıldı. 

BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL; “SANAT ALANINDA DAHA BÜYÜK HEDEFLER KOYACAĞIZ”
Kültür Merkezindeki basın toplantısında konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanat alanındaki başarılarının Avrupa ölçeğinde değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.
Başkan Yücel; “İnşallah daha başarılı daha güzel oyunlar ortaya koyacağız. Biz lojistik olarak sanatçılarımıza bütün destekleri vermeye çalışıyoruz, vereceğiz de. Yönetim olarak her zaman sanata ve sanatçıya önem veren bir yapıya sahibiz. Bunu da bu zaman dilimi içinde görmüşsünüzdür inşallah. Bu zaman diliminde Belediye Tiyatrosu 86 bin seyirciye ulaştıysa bu büyük bir başarıdır; daha sonraki yıllarda daha da ileriye gidecektir. Sanatçılarımız daha büyük hedefler koyacak. Biz Alanya Belediyesi olarak diğer belediyelerle kıyaslanırken hep büyükşehirler ve Avrupa baz alınarak kıyaslanmalıyız. İnşallah daha da hedef büyüterek kitleleri çoğaltarak kitleleri bu salonlara çekerek hedefe doğru gideceğimize inanıyorum. Tüm oyuncularımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.