banner113

Alanyalı öğrenciler ödülü, Hülya Koçyiğit'in elinden aldı!

banner106

Antalya Valiliği'nin himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi'nin ortaklaşa hazırladığı 7. Ulusal Genç Çınarlar Liselerarası Kısa Film Yarışması Ödül Töreni yapıldı. 

Alanyalı öğrenciler ödülü, Hülya Koçyiğit'in elinden aldı!
04 Mayıs 2019 Cumartesi 16:04

banner108
banner238


Törene Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, okul yöneticileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. 12 okulun ödül aldığı yarışmanın bu yılki onur konuğu ise sanatçı Hülya Koçyiğit oldu. 2012 yılından itibaren il genelindeki okullarda devam eden 'Değerler Eğitimi' faaliyetleri kapsamında Genç Çınarlar Liselerarası Kısa Film Yarışması bu yıl ilk kez ulusal düzeye taşındı. Ülke genelinde 145 filmin katıldığı yarışmada, dereceye giren ilk 3 filmin dışında mansiyon, teşvik, jüri özel ve Yeşilçam ödülleri verildi. 
 İZ FİLMİYLE İKİNCİ OLDULAR 

Ülke genelinde 145 filmin katıldığı 7. Ulusal Genç Çınarlar Liselerarası Kısa Film Yarışması'nda 12 okula ödül verildi. 'Ceprem' adlı filmle İstanbul Sultanahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' birinci, 'İz' adlı filmle Alanya Eczacı Güzin Velittin Bekiroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci oldu. 'Kayıp' adlı filmle Kepez ATSO Güzel Sanatlar Lisesi ve 'Floresan Işığının Psikolojik Etkileri' adlı filmle Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncülüğü paylaştı.


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.