banner113

Polis özel ekip kurdu

banner106

Rumeysa öğretmenin bankta unuttuğu 56 bin lirası için polis özel bir ekip kurdu. Çevredeki kamera görüntülerinden 30 bin kişi mercek altına alındı

Polis özel ekip kurdu
19 Mayıs 2018 Cumartesi 11:02

banner108
banner238
Alanya'dan otomobil almak için eşiyle Antalya'ya geldiği sırada bankta para dolu çantasını unutan öğretmen Rumeysa Uslu için polis özel ekip kurdu. İçinde 56 bin lira bulunan çantayı bulmak için kurulan özel ekip bölgedeki tüm güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceleyecek.

30 BİN KİŞİ İNCELENİYOR
Rumeysa Uslu'nun, 16 gün önce eşiyle geldiği Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki bankta unuttuğu para dolu çantasını alan kişiyi bulmak için Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ile Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu çalışmalara başladı. Uzman ekipler, çantanın unutulduğu bankı gören MOBESE kameralarının bozuk olması nedeniyle işlerinin güçleştiğini söyledi. Ancak bu bölgeye giriş ve çıkıştaki kamera görüntülerini incelemeye alan polis, görüntülerdeki 30 bin kişinin tek tek incelendiğini kaydetti.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.