banner113

Akdeniz'de 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

banner106

Son dakika: Akdeniz'de Dalaman açıklarında meydana gelen deprem; İzmir, Antalya ve Muğla'da hissedildi. Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi depremin büyüklüğünü 5,3 olarak açıklarken; Kandilli Rasathanesi 5,1 ve AFAD ise 5,0 olarak duyurdu.

Akdeniz'de 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
03 Ekim 2019 Perşembe 09:12

banner108
banner238

AFAD, Fethiye açıklarında saat 7.44'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Dalaman'ın 43.66 km açıklarında meydana gelen deprem, Yunan Adaları başta olmak üzere Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ve Marmaris ilçelerinde de hissedildi. Deprem; İzmir, Antalya ve Muğla gibi çevre illerde de hissedildi.

Depremin ardından AFAD'dan yapılan açıklamada, "Akdeniz'de Dalaman açıklarında meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmamıştır" denildi.

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi'nin verilerine göre ise, Yunanistan'ın Rodos Adası açıklarında 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem Marmaris ve Fethiye civarında da hissedildi.
 

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi'nin verilerine göre Ege Denizi'nde, Rodos Adası'na 40 km uzaklıkta 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

KANDİLLİ: DEPREMİN ŞİDDETİ 5,1

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5,1 olarak duyurdu.

TÜRKİYE'DE DE HİSSEDİLDİ

Deprem, Yunan Adaları başta olmak üzere İzmir, Antalya ve Muğla gibi çevre illerde de hissedildi. Muğla'nın Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ve Marmaris ilçeleri, depremi en çok hisseden bölgeler oldu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.