banner113

Alanya'da dev mağazanın müdüründen büyük vurgun

banner106

İddialara göre, dev bir zincir mağazanın Alanya’daki şubesinin uzun zamandır müdürlüğünü yapan Atilla K., 2 milyon ile kayıpları karıştı. 

Alanya'da dev mağazanın müdüründen büyük vurgun
13 Aralık 2019 Cuma 15:16

banner108
banner238



İddialara göre müdür Atilla K. uzun yıllardır mağazanın müdürlüğünü yapıyordu. Müdür, personeliyle samimiyetini kullanarak çeşitli bankalardan kredi çektirdi. Kendisine güven duymalarını sağlayan Atilla K., bir kadın personele farklı zamanlarda toplamda 200 bin lira kredi çektirdi. Ve durumu öğrenen eşiyle kadın personelin arasının açıldığı ve ayrılma kararı aldıkları, yine bir çok personelinde geri ödemede büyük sıkıntı çektikleri öğrenildi ve hatta intiharın eşiğine dahi geldi. 

Müdür, 1.5 milyon lirayı mağazada çalışan personele kredi çektirdiği diğer 500 bin lirayı ise piyasadan olmak üzere toplamda 2 milyon liraya yakın parayla sırra kadem bastı.
Durumu öğrenen mağaza yönetimi müdür Atilla ile 9 Aralık itibariyle ilişiğini kesti ve geçici olarak daha alt kademeden başka bir isim atandı. 

Zincir mağaza tarafından sözleşmesi feshedilen Atilla K.’ya kredi çekip veren personelin durumu ailelerine yansıtamadıkları, bu nedenle polise başvuramadıkları öğrenildi. Personelin mağaza yönetiminden de “Bu olay duyulmasın” diye baskı gördükleri gelen haberler arasında. Olayın Alanya basınına yansımasının ardından Alanya Emniyet Müdürlüğü zincir mağaza yöneticileriyle görüşmek için düğmeye bastığı, kredi çekip Atilla K.’ya veren personelin de ifadesine başvurulacak. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.