banner113

Ak Partili Kiriş'e sosyal medyadan tepki geldi: Suyu bırak diğer zamlara bak!

banner106

Ak Parti Alanya Belediye meclis üyesi Mehmet Ali Kiriş'in su konusunda yaptığı eleştirilere sosyal medyadan tepki gördü. 

Ak Partili Kiriş'e sosyal medyadan tepki geldi: Suyu bırak diğer zamlara bak!
07 Temmuz 2020 Salı 19:41

banner108
banner238
CHP'li Erkan Demirci ile su polemiğine giren Ak Partili Kiriş sosyal medyada tepki gördü. Büyükşehir'in su zammına eleştiren Ak Partili Kiriş'e, sosyal medya kullanıcıları "Su zammıni eleştiriyorsa, elektrik zammınıda, benzin zammını da, kira zammını da eleştirsin" diyerek tepki gösterdiler.
İŞTE AK PARTİLİ KİRİŞE YAPILAN ELEŞTİRİLER
Erhan Neslihan Uysal: Sayın kiriş boş işlerle ugraşıyor bunlarla ugraşıcagına mülk sahibi ve kiracılar arasındaki soruna egilsin önümüzdeki aylardaki en büyük sorunu bu olucak
Engin Alatas: Hükümet battıkca.. Oy kaybını önlemek adına su faturasına takılmış.. Sanki halk su ile geçiniyor.. Et fiyatları elektrik telefon internet pazardaki fiyatlar.. Hele hele 300 euro eden asgari ücrete ne demeli yarısı kiraya gidiyor.. Kiriş bunları anlaması zor. Gelir kaynağı onun garibanı anlamasına engel. Algıyı boşver halkın durumuna el atın..
Rasim Erdoğan: Sayın Kiriş, kiracilar batıyor bilmiyorum farkındamısınız.
Mustafa Köleoğlu: Az kaldı o suda boğulacaksınız. Bu insanlar sudan başka bir şey yeyip içmez mi. Tüp kullanır, elektrik kullanır, petrol kullanır. araba kullanır ev kullanır asıl onlara tepki gösterin!

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.