banner113

Alanya ALKÜ sayesinde hayata tutundu

banner106

Karaciğerinde büyük bir  kisti olan Meryem Daver (45), şifayı ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde buldu. 

Alanya ALKÜ sayesinde hayata tutundu
16 Mayıs 2018 Çarşamba 17:45

banner108
banner238
Meryem Daver adlı adlı hasta bir çok hastanede ameliyat tarihinin çok uzun bir tarihe atılmasının ardından tavsiye üzerine Öğretim Üyesi Dr. Hasan Çalış ile iletişime geçti. Daver, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çok hızlı bir şekilde ameliyat olarak servise yatırıldı. Ameliyat sonrası servisinde hastasını ziyaret eden Dr. Hasan Çalış, başarılı bir ameliyat gerçekleştirdiklerini ve bu tür ameliyatların bundan sonra da artarak devam edeceğini belirtti. 
KARACİĞERİNDE BÜYÜK BİR KİST
Öğretim Üyesi Dr. Çalış; “Hastamızın  karaciğerinde çok büyük bir kisti vardı. Tehlikeli bir ameliyattı.  Bize başvurmasının ardından hemen tahlillerini yaparak kendisini operasyona aldık. Şu anda sağlığı oldukça iyi. Hastanemizde bu tür ameliyatları başarılı bir şekilde yapmaktayız. Hastalarımızın artık bu tür ameliyatlar için ilçe dışına gitmesine gerek yok. Başarı grafiğimiz ise her geçen gün artmaktadır. Hastanemiz  büyüdükçe  sağlık hizmetimizin çeşitliliği de artmakta buda biz hekimleri oldukça mutlu etmektedir .” dedi.       
ŞİFA BULDUK
Meryem Daver in kızı Hafize Şen ise zorlu bir süreçten sonra annesinin eski sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşadığını ifade ederek "Anamur’dan tedavi  için en son ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurduk ve şifayı burada bulduk. Annemin çok kısa süre içersin de ameliyata alınması bizleri çok mutlu etti. Doktorumuz Hasan Çalış başta olmak üzere hastane yönetime ve tüm sağlık çalışanlarına  ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.