banner113

ALANYA İYİ PARTİNİN İLCE BAŞKANI BELLİ OLDU!

banner106

Alper Arıkan ve Hilmi Er'in ilçe başkanlığına aday olduğu İYİ Parti'nin kongre sonucu belli oldu.

ALANYA İYİ PARTİNİN İLCE BAŞKANI BELLİ OLDU!
27 Kasım 2022 Pazar 17:08

banner108
banner238

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatının 2. Genel Kurulu’nda sonuçlar belli oldu. Delegelerin oy kullanımının sona ermesi ile birlikte mevcut başkan Alper Arıkan, İyi Parti Alanya’da güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nda kongre bugün Alanya Kültür Merkezi B salonunda gerçekleştirildi. İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatının 2. Genel Kurulu’nda sonuçlar belli oldu. Delegelerin oy kullanımının sona ermesi ile birlikte mevcut başkan Alper Arıkan, 222 oy alarak Hilmi Er ise 186 oy aldı. Arıkan, İyi Parti Alanya’da  güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. 

'MUTLUYUZ'

Sonuçların ardından konuşma yapan Arıkan, "Mutluyuz. Bu süreçte Hilmi başkanımada katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kongreyi sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmek adına hassasiyet gösterdik. Netice bizi mutlu etti ama kaybedenin olmadığı bir kongre olmasını temenni ediyoruz en azından bizim açımızdan öyle. Hilmi Başkanımızı da ekibimize davet edeceğiz. Çalışmalarımızı daha öncede söylediğimiz gibi çoğulcu katılımcı olarak gerçekleştireceğiz. Delege iradesine teşekkür ederiz. Bu süreçte görev yapan sandık görevlileri de dahil olmak üzere ekip arkadaşlarımıza ve değerli basın mensuplarına teşekkürlerimizi iletiyoruz" şeklinde konuştu.

ALPER ARIKAN’IN LİSTESİ
Ali Namal 
Ali Taşlı
Banu Özel Tutğaç 
Batuhan Filiz 
Bedia Hakenkruger
Durali Özer 
Emrah Yeşilkaya 
Ender Temiz 
Erdoğan Toklu 
Fatih Uyar 
Feza Akay 
Gökçen Kayakıran 
Gülcan Oylumlu 
Gülten İnce Doğan 
Gürsel Kıldan 
İbrahim Çelik 
Kemal Kahya 
Kemal Sertgöz
Mehmet Barcın 
Mesut Tekin 
Murat Tan 
Mustafa Arık 
Nadir Kandemir 
Nurettin Babaoğlu 

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.