banner113

Antalya'da seçim hareketliliği..

banner106

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2019 yerel seçimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Böcek'in gelecek haftaya adaylığını açıklaması bekleniyor.

Antalya'da seçim hareketliliği..
08 Ekim 2018 Pazartesi 14:45

banner108
banner238

Ana muhalefet partisi CHP Antalya'da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’da Büyükşehir Belediyesi için adaylıkta ismi geçenler arasında. Böcek, “15’inde nasip olursa genel başkanımız adaylığımı açıklayacağını söyledi. 25 yıllık siyasi hayatımı büyükşehirde devam ettirmek istiyorum” açıklamasında bulundu. 
Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, önümüzdeki hafta Antalya Büyükşehir Belediyesi için CHP lideri Kemel Kılıçdaroğlu tarafından adaylığı açıklanacağını belirtti. Böcek, "25 yıllık siyasi hayatımı büyükşehirde devam ettirmek istiyorum” dedi. 

ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR
Başkan Böcek, “Antalya Büyükşehir Belediyesini yönetmeye hazırız. Güzel günler göreceğiz inşallah. Görev tebliğ edildiği anda Antalya’da herkesi kucaklayacak çok güzel projelerimiz var. Barış ve huzur içerisinde Antalya’mızı yöneteceğiz. Geçen dönem Konyaaltı Belediyesi ile ilgili 14 aday adayımız vardı. Şimdi büyükşehire geçeceğimizden dolayısı ile 25’i bulur diye düşünüyorum. Herkese başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini bitirdi. 
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.