banner113

Arıkan: Hilmi Er ile birlikteyiz. Adem başkanın olumlu projelerini destekliyoruz!

banner106

İyi Parti Alanya İlçe Başkanlığı görevine genel merkez tarafından atanan Alper Arıkan, Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'ya bundan sonraki partinin süreci ve çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Arıkan: Hilmi Er ile birlikteyiz. Adem başkanın olumlu projelerini destekliyoruz!
20 Temmuz 2020 Pazartesi 15:59

banner108
banner238

Arıkan "Delege seçimlerimizi tamamladık. 400 delegemiz hazır. Bayram sonrası kongremizi gerçekleştireceğiz. Daha sonra ise il kongresi var. Mutlaka Alanya'dan bir partilimiz İl yönetimine girmesi için mücadele edeceğiz. Yine partimizin büyük kurultayı yapılacak. Alanya'dan bir isminde genel idare kurulu veya genel merkezde görev alması için çalışacağız. 
Mevcut yönetimimizde tüm kesimlerin düşünülmüştür. Esnafından çiftçisine, avukatından doktoruna, eğitimcisinden turizmcisine, halcisinden mimarına, yani aklına gelecek tüm meslek kesimlerinden oluşan bir yönetim oluşturduk. Tabiki kongrede eklemeler olacak. 
ADEM BAŞKANIN OLUMLU PROJELERİNİ DESTEKLİYORUZ
Arıkan, yerel yönetimlerde ise Alanya belediyesinin olumlu çalışmalarını destekleyeceklerini ifade ederek "Olumsuzluk gördüğümüzde ise meclis üyelerimiz gereken muhalefetlik görevine yapacak. Yıkıcı değil yapıcı bir muhalefetlik yapacağız. Birlik ve beraberlik içinde Alanya menfaatlerini göz önünde bulundururarak yapacak olduğumuz çalışmalarda özellikle ARGE yani Araştırma ve Geliştirmeye büyük  önem vereceğiz. 
HİLMİ ER İLE BİRLİKTEYİZ
Hilmi Er bizim için önemli bir dava arkadışımızdır. Hemen hemen hergün birlikteyiz. Kesinlikle kırgınlık falan yok. Zaten çalışmalarımızı Hilmi Er başkanımızla birlikte yapıyoruz. 

BU BİR HİZMET YARIŞIDIR
Son olarak “Beni bu makama layık gören cesurlar hareketinin genel başkanı Meral Akşener’e, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın’a saygı ve hürmetlerimi bildiriyorum. Bu bir bayrak değişimi, hizmet yarışıdır. İyi ve cesurlar hareketini iktidara taşıma, büyük Türk milletine ve ilçemize siyaset yoluyla hizmet etme sorumluluğudur. Vatan, millet, bayrak kaygısı taşıyan herkese gönlümüzde kapımızda açıktır. Partimize hizmet eden gönül veren her partilimize her üyemize karşı sevgimiz muhabbetimiz eşit mesafede olacaktır. Birlik beraberlik içinde partimizi iktidara taşımak için gönül seferberliği başlatacağız” 

Öte yandan İyi Partiye üye kayıtları Arıkan'ın gelmesiyle birlikte hızlandı




banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.