banner113

Arıkan'ın seçim ofisine yoğun katılımlı açılış

banner106

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Selman Arıkan'ın seçim ofisi açıldı

Arıkan'ın seçim ofisine yoğun katılımlı açılış
24 Aralık 2021 Cuma 15:49

banner108
banner238

Alanya Hacımemişler cami yanında açılan seçim ofisinin törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Ak Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile çok sayıda üye katıldı. Hoca'nın duası ile hizmete giren seçim ofisi sonrası konuşma yapan Arıkan şunları söyledi. 

"Genç dinamik vizyon sahibi ekibimizle esnafımıza hizmet için geliyoruz. Antalya, İstanbul, Ankara gibi şehirlere hastalık için seyahat eden üyelerimizin konaklaması için o bölgelerde bulunan konaklama evleri ile görüşüp indirim sağlayacağız. Odamıza kayıtlı esnaflarımızın küçük çocuklarının bakımı için yakın bölgelerdeki kreşler ile anlaşmalar yapıp indirim sağlayacağız. Ailevi problem yaşayan esnaflarımız için ücretsiz psikolog desteği sağlayacağız. Mağduru oynayan ve ağlayan değil gerçekten çalışan bir oda başkanı olacağım” dedi.

‘ESNAFIMIZI VE SANATLARINI UNUTTURMAYACAĞIZ’

Üyelerin ödediği aidatların kazanç olarak dönmesi için çalışmalar yaptıklarını belirten Arıkan, “Otoparkta çürümeye yüz tutmuş cenaze aracını faal olarak kullanacağım. Üyelerimizin verdiği aidatları kendilerine kazanç olarak dönmesi için projeler tasarlayacağız. Esnaflarımızın kaynaşması için yılda bir kere ödüllü futbol turnuvası düzenleyeceğiz. Kargo, nakliye, sağlık, akaryakıt ve ulaşım kurumları ile anlaşmaların devamını sağlayacağız. Esnafımızın en büyük sıkıntısı olan oda evrak masrafını alacağımız maaştan karşılayacağız. Makam mevki için gelmediğimizi makam aracını satarak göstereceğim. Unutulmaya yüz tutmuş sanatkarlarımızın bütünlüğü için belediyemizden de destek alarak ‘Esnaf Sanatkarlar Sokağı, çarşısı,’ gibi sanatkarlarımızın mesleki değerlerini arttırıcı çalışmalar yapacağım” ifadelerini kullandı.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.