banner113

Bahçeli, konuşmasında Alanyanın il isteğine...!

banner106

MHP lideri Alanya konuştu

Bahçeli, konuşmasında Alanyanın il isteğine...!
24 Mayıs 2017 Çarşamba 14:26

banner108
banner238
Dr Bahçeli" Antalya'nın gözbebeği Alanyadır. Alanyanın gelişmesine katkı sağlayan sayın Yücele teşekkürler ediyorum. Alanyanın çehresi Türkiyenin huzurudur. Alanya dünya ya örnek bir Belediyedir. Huzur arayan tek ilçe Alanya olmuştur.
Alanyanın sorunları var. Geçtiğimiz yıl turizm adına kötü bir yıl oldu. Çoğu oteller açılamamıştır. Rus ucagının düşürülmesi ve sonrasında yaşanan krizi tespit etmek üzere çalışmalar yapıldı. Sorunları tespit ettik ve iktidara ve kamuoyuna bu sorunlar aktarılmıştır. Alanyanın tarımsal açıdan da sorunlarını biliyoruz. Cözüm yolları arıyoruz" dedi.
ALANYA'NIN İL OLMA TALEBİ
Konuşmasının ardından vatandaşların Alanya'nın il olması için açtıkları pankartı gören Bahçeli, "Böyle mütevazı, olgun, anlayışlı bir talebe, Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sistemi uygulamasına geçtiğimiz gün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşılık vermesini biz de sizin gibi istiyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından Bahçeli beraberindekilerle açılış kurdelesini kesti. Açılış törenine MHP genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve çok sayıda vatandaş katıldı.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.