banner113

BBP Alanya "İL" teşkilatını çok arzuluyoruz

banner106

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, parti olarak il sayısının 101'e çıkarılmasını arzu ettiklerini söyledi.

BBP Alanya "İL" teşkilatını çok arzuluyoruz
30 Mayıs 2017 Salı 13:21

banner108
banner238
BBP olarak Yüksekova ve Cizre'nin il yapılmasına karşı olmadıklarını, il yapılmalarını desteklediklerini vurgulayan Destici, şu görüşlere yer verdi: 
"BBP olarak bir ilçeye ayrıcalık yapmıyoruz, il olmayı bekleyen ilçelerimiz var, Polatlı, Nazilli, Suşehri, Yüksekova, Cizre, Alanya gibi. Bu ilçelerimizin tamamının il yapılmasını arzu ediyoruz. İl sayısının 101'e çıkarılmasını arzu ediyoruz BBP olarak. İyi bir etüt çalışması yapılsın ve il sayısı 101 olsun, adı geçen ilçelerin tamamı il yapılsın. Ama özelde şahsen Hakkari'nin ilçeye çevrilerek Yüksekova'nın, ya da Şırnak'ın il hakkını kaybederek Cizre'nin il yapılmasına gönlüm razı değil. Hem Hakkari ve Şırnak il statülerini muhafaza etsin, aynı zamanda Yüksekova ve Cizre de il yapılsın. Verilmiş hakkın doğru olmadığını düşünüyorum. PKK'nın işine gelir. Zaten işsizliğin had safhada olduğu, eğitim ve gelir düzeyinin düşük olduğu illerimiz, dolayısıyla PKK bu konuyu istismar edecektir."
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.