banner113

Bir daha ki sefere Alanya ilimizde karşılamak temennisiyle

banner106

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP Lideri Dr Devlet Bahçeli'nin Alanya ziyaretleri sonrasında basın açıklaması yaptı.

Bir daha ki sefere Alanya ilimizde karşılamak temennisiyle
25 Mayıs 2017 Perşembe 10:06

banner108
banner238
Türkdoğan açıklamasında şunları kaydetti. Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ'nin Teşrifleriyle, Alanya Belediyemizin Temel Atma ve Toplu Açılış Programının; Kusursuz Bir Organizasyon, Heyecan ve Coşkulu Bir Kalabalıkla Gerçekleşmesi Bizleri Son Derece Mutlu Etmiştir. 
Bu Güzel Organizasyonu Düzenleyen Belediye Başkanımız Adem Murat YÜCEL ve Ekibi Başta Olmak Üzere, Emeği Geçen Herkese Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum.
Bizler İçin Yaşayan En Büyük Değer Olan Sayın Genel Başkanımızı En Güzel Şekilde Karşılayıp Uğurlamamıza Katılımlarıyla Katkı Sunan, Tüm Vatandaşlarımıza, Partililerimize ve Ülküdaşlarıma Şükranlarımı Sunuyorum. 
Liderimiz Devlet BAHÇELİ'nin Alanya'mıza verdiği önemin bir nişanesi olarak, hepimizin ortak talebi olan Alanya'nın İl Olmasını Türkiye'nin gündemine taşıması Bizler İçin En Büyük Kazanım Olmuştur. Bir Daha ki Ziyaretlerinde Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ'yi Alanya İlimizde Karşılamak Temennisiyle... 
Dün Bizleri Yalnız Bırakmayan Herkese Bir Kez Daha Teşekkür Eder, Selam ve Saygılarımı Sunarım...

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.