banner113

Böcek:Hiçbirinin siyasi görüşünü bilmiyorum ama personel alıyoruz...

banner106

Her başkanın çalışma ekibi olduğunu belirten Antalya büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek, "Biz gelir gelmez çalışma arkadaşlarımızın ekmeğiyle oynamadık" dedi.

Böcek:Hiçbirinin siyasi görüşünü bilmiyorum ama personel alıyoruz...
27 Mayıs 2019 Pazartesi 14:50

banner108
banner238

KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMADIK

Her başkanın çalışma ekibi olduğunu belirten Muhittin Böcek, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki toplantıda liyakata önem vermemizi istedi. Bu anlayış çerçevesinde geçmiş dönemde çalışan bazı arkadaşlarımız bizimle devam ediyor. Kendiliğinden ayrılanlar da oldu. Biz gelir gelmez çalışma arkadaşlarımızın ekmeğiyle oynamadık. Kendi isteğiyle ayrılan 100 kişi bile yoktur. Daha çok şirketlerimizde kendi isteğiyle ayrılanlar var" dedi. Başkan Böcek, net bir sayı vermemekle birlikte seçimden sonra ayrılan sayısının 100'e yaklaştığını, bunun içinde kendi ayrılanlar olduğu gibi kendisinin gönderdikleri olduğunu da söyledi.

HANGİ BÜROKRATLAR DEVAM EDECEK?

Başkan Muhittin Böcek, Genel Sekreter Birol Ekici'nin kendi isteğiyle ayrıldığını söyledi. Şu anda başdanışmanı olan Cansel Çevikol Tuncer'in genel sekreterliği için sürecin devam ettiğini kaydeden Böcek, "Kendi istekleriyle ayrılan bürokratlar var, bizimle çalışmak isteyen bürokratlar var. Onlarla görüşüyoruz. Sinekle mücadele kapsamında 160 işçi kardeşimiz işe başladı. 64 itfaiye eri alıyoruz. Bugünlerde sınavlardan geçiyorlar. Hiçbirinin siyasi görüşlerini bilmem. Başka atamalar da olacak. Mevcut dairelerin yöneticilerinin çoğu devam edecek. ASAT'ta İbrahim Kurt ile devam edeceğiz. Liyakatı uyanlar, işinde başarılı olanlarla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.