banner113

Esnaf sicil affı istiyor!

banner106

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, esnaf ve sanatkarların basit sebeplerden dolayı kredilerden faydalanamadıklarını belirterek, tüm bankaların zorunlu olarak uygulayacağı etkin bir sicil affının TBMM gündemine getirilerek kabul edilmesini beklediklerini söyledi.

Esnaf sicil affı istiyor!
16 Aralık 2019 Pazartesi 11:24

banner108
banner238
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, esnaf ve sanatkarların basit nedenlerle kredilerden faydalanamadığını söyledi. Başkan Dere, yeni yılda esnaf ve sanatkarların krediye ulaşmasının önündeki engellerin kaldırılmasını beklediklerini, esnafın da bu yönde çok yoğun bir talebi olduğunu vurguladı. Etkin biir sicil affının meclis gündemine getirilerek kabul edilmesini isteyen Başkan Adlıhan Dere, "Esnafımızın büyük bir kısmının krediye ulaşması demek piyasaların da hareketleneceği ve ekonominin canlanacağı anlamına geliyor" dedi.
 
 
ESNAF KREDİ ALAMIYOR
AESOB Başkanı Adlıhan Dere, esnaf ve sanatkarların daha önceleri zamanında ödeyemediği krediler nedeniyle kara listeye alındığını, dolayısıyla yeni kredi alamadıklarını aktardı. Kredi alabilecek imkanı olan esnaf ve sanatkarların herhangi bir borcu olmamasına rağmen daha önce zamanında ödeyemediği borçlarından dolayı kara listeye alındığına işaret eden Adlıhan Dere, "Esnaf ve sanatkarlarımız, devletimizin sağladığı düşük faizli kredi imkanlarına bankaların tutumu nedeniyle erişemiyor. 2020 yılında esnafımızın krediye ulaşmaları önündeki bu engellerin çözüme kavuşturulmasını talep ediyoruz" dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.