banner113

Gelecek Partisi Alanya teşkilatı "Sağ elin verdiğini, sol elin görmesin"

banner106

Gelecek Partisi Alanya ilçe teşkilatı erzak gönderdiği ihtiyaç sahibi ailelere alışılmışın dışında bir uygulamayla kolilerin yanında kitap da hediye etti.

Gelecek Partisi Alanya teşkilatı "Sağ elin verdiğini, sol elin görmesin"
10 Mayıs 2020 Pazar 12:00

banner108
banner238

Başta Cengiz Aymatov, Mehmet Akif Ersoy ve Peyami Safa gibi yazarların yanı sıra birçok Türk ve Dünya Klasiğini Alanyalılarla buluşturan Gelecek Partisi Alanya ilçe teşkilatı adına Başkan Tuluk bir açıklama yaparak, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı rencide etmeden sessizce kapılarına erzakları bıraktık. Ayrıca farklı bir uygulamaya imza atarak kolilerin üzerine Türk ve Dünya edebiyatından seçmeleri de Alanyalılara hediye ettik. Evde kaldığımız bu dönemde kitaplar en iyi yoldaşımız. Özellikle gençlerin bu dönemde okumak için bol bol fırsatı var. Genç kardeşlerimizin boş vakitlerini değerlendirmelerinde bizim de ufak bir katkımız olsun istedik.” ifadelerini kullandı.

Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi bir yandan da teşkilatlandığı il ve ilçelerde ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımını sürdürüyor.

Yurdun dört bir yanında sahaya inen Gelecek Partisi teşkilat mensupları maske dağıtımının yanı sıra bir yandan da tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunuyor.

Başkan Hüseyin Tuluk ve ekibi geçtiğimiz haftalarda ilçede 5 bin maske dağıtmış ve Alanyalıların yoğun teveccühü ile karşılaşmıştı. Gelecek Partisi Alanya ilçe teşkilatı bu kez de daha önceden tespit ettiği ihtiyaç sahibi 300 aileye erzakları ulaştırdı.

Başkan Tuluk’tan farklı bir uygulama

Resim

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.