banner113

Gelecek Partisinde mahalle başkanlarına yetki verildi!

banner106

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, iktidara seslenerek sürekli dillendirilen dış güçlerin kim olduğunun açıklanmasını istedi.

Gelecek Partisinde mahalle başkanlarına yetki verildi!
26 Ağustos 2020 Çarşamba 09:05

banner108
banner238
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel’in katılımıyla Alanya’daki mahalle başkanlarına yetki belgeleri verildi. Parti binasında düzenlenen toplantıya Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan, Kurucu İlçe Başkanı Hüseyin Tuluk, Kurucular Kurulu Üyesi Mevlüt Demir ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Üyelere hitap eden Çakan, iç siyasetin yerelden merkeze doğru yapılmasını benimsediklerini söyledi. Çakan, “Görevlendirdiğimiz mahalle başkanları da yerelde gördükleri sorunları, vatandaşların talep ve önerilerini ilçe başkanlığı ile koordineli bir şekilde bizlere ulaştıracak. İlçe başkanlığı olarak faaliyetlerimiz bir sorunun çözümüne ya da bir sorunun çözümüne yönelik kamuoyu oluşturmaya yönelik olacak. Göstermelik hiçbir faaliyetimiz olmayacak” dedi. 

“ALANYA’YI DAHA SESSİZ GÖRÜYORUZ”
Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel de, “Korona virüs bir yandan, ekonomik kriz bir yandan git gide otoriterleşen, baskıcı bir hal alan siyasal  yönetim bir yandan git gide daralan bir sürece doğru ilerliyoruz. Alanya yakın dönemin Korona virüs kısıtlamaları sebebiyle en fazla bu sıkıntılardan etkilenen ilçelerinden birisi. Normalde bunun 10 katı turist olacakken çok daha sakin, sessiz görüyoruz. Tek sorunumuz Korona virüs değil” diye konuştu.

“AÇIKLAYIN BU DIŞ GÜÇLER KİM?”
Genel başkanları Ahmet Davutoğlu’nun 2016’da Başbakanlığı bıraktığı dönemden itibaren ülkenin yükselen ivmesinin düşüşe geçtiğini vurgulayan Gözel, “Geçtiğimiz günlerde Davutoğlu dış güçleri açıklama çağrısında bulundu. Açıklayın bu dış güçler kim? Ekonomimizi bu hala getiren dış güçlerse kim bunlar açıklayın. Milletimiz de bilsin. Size mektuplarla hakaret ettiği halde o mektubu yırtıp atamadığınız, bir itiraz ya da cevapta bulunamadığınız ABD mi? Onlarca şehidi vermemize sebep olmasına rağmen, kapılarına gittiğimiz, kapılarında ayakta beklediğimiz ve hiçbir ses çıkaramadığınız Rusya mı? Bizi kıskanıyor diye kamuoyuna anlattığınız Almanya mı? Her seçim öncesinden kapısına gittiğiniz, her ekonomik krizde yatırım dilendiğiniz İngiltere mi? Mavi Marmara Ablaşması’na sadece işgal altında bir ülkenin imza atabileceği ve ilk olarak altında Kudüs yazmasına rağmen orayı ilk olarak başkenti tanıyıp imza attığınız İsrail mi bu dış güçler? Hiçbir dış güç şu an memleketimize damadın verdiği ölçüde ekonomik zararı veremezdi” dedi. Gözel’in konuşmasının ardından mahalle başkanlarına yetki belgeleri teslim edildi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.