banner113

MHP Antalya il başkanından ittifak açıklaması: Biz seçime hazırız

banner106

Sivil Düşünce Derneği’nin (SDD) konuğu olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

MHP Antalya il başkanından ittifak açıklaması: Biz seçime hazırız
13 Aralık 2018 Perşembe 14:50

banner108
banner238

Yerel seçimler hakkında birçok konuyu ele alan ve değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, “Milliyetçi Hareket Partisi ittifak olursa hazırdır ama ittifak olmazsa yine de 19 ilçede ve büyükşehirde seçimlere girmeye hazırdır” diyerek ittifak sinyallerini verdi. MHP’nin Türk siyasetinde yarım asıra damga vuran bir siyasi parti olduğuna dikkat çeken Aksoy, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendinin ifadeleri üzere, MHP ‘önce ülkem milletim sonra partim ve ben’ anlayışıyla siyaset yapar geliştirir ve bunun dışındakileri teferruat olarak gören bir anlayışa sahiptir” dedi.

HER TÜRLÜ SEÇİME HAZIRIZ
31 Mart 2019 yerel seçimleri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Aksoy, şunları kaydetti:
“Sayın genel başkanımız Belek’te 81 il başkanı ve belediye başkanlarımızla iki gün süren bir istişare toplantısı yaptı. Orada da kamuoyuna bir açıklamada bulundu;  İstanbul, İzmir ve Ankara’da aday çıkarmayacağımızı ve Cumhur İttifakı’ndaki birliktelikten dolayı da o yapıya zarar gelmemesi noktasında AK Parti hangi adayı gösterirse, kayıtsız bir şekilde destek vereceğini ifade etti” şeklinde konuştu. Antalya’da da ittifak olabileceğinin sinyallerini veren Aksoy, “Genel başkanımız, HDP’nin içerisinde bulunduğu bir zillet ittifakı olacak olursa, bu ittifakında karşısınca olacağımızı açıkça ifade etti. Biz 19 ilçe ve büyükşehir için aday adayları hazır olan bir partiyiz ancak burada da ittifak yapabiliriz. Zillet ittifakı söz konusuysa, Milletçi Hareket Partisi de hiç çekinmeden bir ittifak yapabilir. Bunun görüşmeleri ve hazırlıkları var”

BİZİM AÇIMIZDAN BİR SIKINTI YOK
Yerel gündemde çok konuşulan, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile birlikte çektirdikleri fotoğrafın hikayesini anlatan Aksoy, “İbrahim Ethem Taş ile oturup kalkıyoruz. Geçenlerde havalimanında verdiğimiz fotoğrafla Antalya kamuoyunda gördüm. Dolayısıyla o Rabia yapınca biz zaten bozkurt yapıyoruz. İttifak konusu genel başkan yardımcılarımız ve AK Parti’nin genel başkan yardımcıları arasından bir görüşme yürütülüyor. Antalya’da ittifak yapılırsa bizim açımızdan bir sıkıntı yoktur. AK  Parti’de yoktur dedi ama bütün değerlendirmeyi  genel  başkan yardımcılarımıza bıraktık” dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.