banner113

Şefik Bahçe gözaltına alındı!

banner106

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı üyesi Şefik Bahçe gözaltına alındı. Bahçe'in gözaltına alınma nedeni ise sosyal medyada paylaşımlar olduğu ileri sürüldü

Şefik Bahçe gözaltına alındı!
22 Ağustos 2019 Perşembe 14:44

banner108
banner238

OLAYIN GEÇMİŞİ

Şefik Bahçe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’daki sel felaketi ile ilgili suçlandığı bir fotoğrafı paylaşmış ve şu ifadeleri kullanmıştı; “İstanbul'daki sel felaketinden sonra bu paylaşımı yapacak kadar adiler, şeref yoksulu yaratıklar, Allah sizleri ıslah etsin. Sizlerin ülkemde yaşamasından dolayı hicap duyuyorum. 25 yıldır İstanbul'u kim yönetiyordu. Şeref yoksunu yaratıklar” notunu düşerek paylaşım yaptı. Bu paylaşımın altına Nuri Ç. adlı kişiden hakaret içerikli bir yorum geldi. Ç.’ün bu yorumuna yanıt veren Şefik Bahçe de hakaret dolu sözlerini tekrar etti.

TOKLU'DAN AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günlerde Alanya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu yapılan bir paylaşımla ilgili açıklama yapmış ve bunun hesabını soracağız demişti. Toklu açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı; "Herhangi bir siyasi partiye üye olmanın farklı dünya görüşünde olanları aşağılamak veya ağır hakaretlerle onlara saldırmak yerine eleştiri sınırları içinde ülkemiz için en iyisini istemeyi gerektirir. Bu doğrultuda haddini aşan kişilerle (Şefik B. ve Nuri Ç.) de hukuk kuralları çerçevesinde hakkımızı ararız. 
Biz güzel ahlaktan ve topluma hizmetten yana olduk. Bu tür paylaşımları doğru bulmuyoruz. Partimize ve mensuplarına bu türde paylaşımlarla yaklaşan herkese karşı gerekli tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı bilmelerini isteriz." 

BAHÇE ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Toklu'nun yaptığı bu açıklamanın ardından Şefik Bahçe telefonunun bir başkası tarafından kullanılarak mesaj atıldığını iddia etmiş ve kamuoyundan özür dilemişti. Bu açıklamanın ardından Şefik Bahçe bugün gözaltına alındı. 

APAYDIN ARKASINDA DURMADI

İyi Parti üyesi Şefik Bahçe’nin sosyal medya hesabında Ak Parti’ye yönelik çirkin ithamları İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın'ı da kızdırdı. Apaydın yaptığı açıklamada; “Herkes kurumlara, kişilere ve kurumları temsil edenlere karşı edebiyle adabıyla ve saygı çerçevesinde eleştiri yapabilir. Şefik Bahçe sadece bizim üyemiz. Parti temsilcisiymiş gibi onun ağzından çıkan sözlerin partiye yapıştırılması haksızlıktır. Şefik Bahçe geçmişte de tutarsız hareketleri sebebiyle bizden çok tasvip görmeyen, partide hiçbir görevi olmayan bir kişidir” dedi.

NURİ Ç'DE GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan Şefik Bahçe'nin paylaşımına AK Parti için hakaret dolu yorum atan Nuri Ç. isimli şahsında yakalanarak gözaltına alındı. 

İŞTE O PAYLAŞIMLAR:

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.