banner113

Yücel'in Konaklı ve Avsallar programı mitinge dönüştü!

banner106

Alanya Belediye Başkanı ve Aday Yücel, dün akşam gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleriyle ilgili, "Konaklı, Avsallar, Oba, Cikcilli, Mahmutlar bu geceden itibaren Cumhur'un Kalesi" dedi.

Yücel'in Konaklı ve Avsallar programı mitinge dönüştü!
29 Mart 2019 Cuma 09:09

banner108
banner238
Pazar günü yapılacak seçimler öncesi Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Adem Murat Yücel ve ekibi mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Yücel, dün gece Alanya'nın hem doğu hem de batısında yer alan seçim koordinasyon merkezlerini gezdi. Millet İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, iki dönem başkanlık yapmasından dolayı Konaklı Mahallesi'nde güçlü görülüyordu. Ancak dün akşam ekibiyle Konaklı'ya giden Yücel adeta bir miting havasında karşılandı.

Gösterdikleri ilgili için vatandaşlara teşekkür eden Yücel, "Bu gece itibariyle 'Cumhurun Kalesi' haline dönüşen Konaklı ve Avsallar mahallelerimizde oturan vatandaşlarımıza minnettarım. Ziyaret olarak planlanan programlarımız adeta mitinge dönüştü. Uçsuz bucaksız kalabalık için bin teşekkür. Partimizi esas yuvası gören vatandaşlarımıza da rozetlerimizi taktık. Allah utandırmasın. Bizleri yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan'a sonsuz teşekkürler" dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.