banner113

Alanyaspor 2-Galatasaray 3

banner106

Süper Lig'de Galatasaray, Alanyaspor'u ilk yarıda bulduğu 3 golle devirdi

Alanyaspor 2-Galatasaray 3
29 Mayıs 2017 Pazartesi 22:27

banner108
banner238

Maçın son bölümlerinde zorlanan sarı-kırmızılı takım, güç de olsa 3 puanı aldı ve Fenerbahçe ile eşit puana geldi. Sinan Gümüş kaydettiği 2 golle dikkat çekti. Vagner Love ise 23 gole yükselerek gol krallığı yarışında açık ara öne geçti.

GALATASARAY'DAN 3 DAKİKADA 2 GOL!

17'de Armindo Bruma'nın ceza sahası dışından harika vuruşuyla öne geçen Cimbom, 17'de Sinan Gümüş'le farkı 2'ye çıkardı.

VAGNER LOVE DURMAK BİLMİYOR

Alanyaspor'un golcüsü Vagner Love, 23. dakikada attığı golle farkı 1'e indirdi ancak Alanyaspor'un gol sevinci kısa sürdü. Alanya'da ilk yarıdaki gol yağmuru Sinan Gümüş'ün bir kez daha sahneye çıkmasıyla sürdü. Genç golcü 27. dakikada ilk yarının skorunu belirleyen golü attı: 3-1.

SUSİC'TE 3 DEĞİŞİKLİK

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic ise geçen hafta Akhisar Belediyespor'la oynadıkları maçı ilk 11'ine göre takımında 3 değişikliğe gitti. Sarı kart cezalısı Kenneth Omerou yerine Darko Lazic'i oynatan Susic, Taha Yalçıner'in yerine Isaac Sackey, kaleci Zdenek Zlamal'ın yerine de Haydar Yılmaz'a ilk 11'de şans verdi. Akdeniz ekibi, Galatasaray karşılaşmasına Haydar Yılmaz, Gassama, Lazic, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Candeias, Efecan Karaca, Emre Akbaba, Fernandes ve Vagner Love ilk 11'yle çıktı.

Aytemiz Alanyaspor'da Zlamal, Berkan Emir, Birol Parlak, Landel, Emre Nefiz, Taha Yalçıner, Cenk Ahmet Alkılıç yedek kulübünde kendine yer buldu.

JANDARMA'YA KUTLAMA

İki takım oyuncuları, maç öncesindeki seremoniye birlikte taşıdıkları, "Jandarmamızın 178. yılı kutlu olsun" yazılı pankartla çıktı.

Mücadele öncesi Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından merhum Ali Tanrıyar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Mücadelenin başlama saatinin iftar vaktine denk gelmesine rağmen taraftarlar maça ilgi gösterdi. Karşılaşmayı yaklaşık 300 Galatasaray ve 6 bine yakın Aytemiz Alanyaspor taraftarı izledi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.